• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

09:06

PARTIZAN ZVAO BOGOSAVCA! Crno-beli hoće da vrate bivšeg igrača, a evo šta on misli o tome!

Partizan

PARTIZAN ZVAO BOGOSAVCA! Crno-beli hoće da vrate bivšeg igrača, a evo šta on misli o tome!

Podeli vest

Dve i po godine nakon transfera u Čukarički, Partizan je poželeo da vrati reprezentativnog levog beka Miroslava Bogosavca, ali nekadašnji prvotimac crno-belih ne vidi sebe ponovo u Humskoj

Bivši omladinac Partizana je sa puno gorčine otišao iz voljenog Partizana i napravio pravi potez prelaskom u Čukarički gde je za kratko vreme prevalio dugačak put i obreo se u reprezentaciji.

Kada su videli da su ga prerano ispustili, rukovodioci crno-belih su poželeli da ga vrata, ali želja nije obostrana.

Tačno je, bilo je interesovanja, ali sumnjam da će u Partizan - poručio je za Sportski žurnal sportski direktor Vladimir Matijašević.

Bogosavcu ugovor sa Čukaričkim ističe na kraju kalendarske godine i ukoliko želi da zaradi na njemu beogradski klub će morati da ga pusti ovog leta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Pustili su ga bez obeštećenja u privatni klub.Siguran sam da nije otišao,a da neko ili svi u upravi nisu uzeli novac za sebe.Tako se to radi,kada vam u upravi sede ljudi koji nisu gadljivi na evriće,pogotovo kada ih trpaju u svoj džep.Drugi izvor ličnih primanja su im kupovine domaćih igrača,osrednjeg kvaliteta za 300-400 hiljada eura, uz procente za dalju prodaju,a tokom pregovora sami podižu cenu igračima,odugovlačenjem dok ne budu lično zadovoljni transferom.Treći način,oprost dugova igrača,koji verovatno uz falsifikovani potpis ili blanko dat ucenom,da bi bili slobodni,kada se malo zaboravi neko podigne i opet ovi iz uprave podele.Bogosavac je odlično igrao i u Partizanu,ali ovi srebroljupci su ga pustili i ne samo njega,dugačka je lista otpuštenih za koje klub nije dobio ništa ,a godinama je ulagao u njihov razvoj.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija