• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2019

23:11

(VIDEO) POSLALI SMO LEGENDU U PENZIJU SA TROFEJOM U RUCI! Pantić o pobedi u derbiju i budućnosti u Partizanu!

Partizan

(VIDEO) POSLALI SMO LEGENDU U PENZIJU SA TROFEJOM U RUCI! Pantić o pobedi u derbiju i budućnosti u Partizanu!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Danilo Pantić istakao je posle osvajanja Kupa Srbije da je presudila veća želja njega i saigrača nego prvotimaca Crvene zvezde

Za mladog reprezentativca Srbije nema dileme da je trofeje Kupa Srbije i ove sezone zasluženo završio u vitrinama crno-belih.

Čestitam ekipi na osvojenom trofeju. Svi znamo koliko smo radili za njega, jer se znalo već na startu druge polovine sezone da ne možemo do titule. Poslali smo legendu Partizana u penziju sa trofejom u ruci, što je velika stvar. Čestitao bih i igračima Crvene zvezde na fer i korektnoj utakmici i besprekornoj sezoni, ali mislim da smo mi bili bolji u ovom meču i zasluženo slavili - rekao je Pantić novinarima po završetku utakmice.

(VIDEO) TROFEJ KUPA STANUJE U HUMSKOJ! Ostojić rastužio "Marakanu", Zvezda će još čekati na duplu krunu

Pantić veruje da ih igrači Zvezde nisu potcenili, već da je do izražaja došao timski duh crno-belih koji je i presudio pobednika.

Presudio je timski duh. Svako od nas pojedinačno je odigrao najbolju utakmicu ove sezone. Mogli smo da pobedimo i ubedljivije jer smo imali nekoliko sitaucija koje nismo uspeli da realizujemo. Ne bih rekao da nas je Zvezda potcenila, manje više se svi znamo. Ključ je u želji za osvajanjem ovog trofeja, a ona je bila na našoj strani - rekao je Pantić i dodao da ostaje žal što je njegov tim u prvenstvu nije bio konkurentniji.

(VIDEO) JUNAK PARTIZANA NASMEJAO "GROBARE"! Ostojić progovorio o šansama da i naredne sezone bude crno-beli!

Pantić je još jedan u nizu igrača Partizana koji će u narednim danima voditi pregovore oko statusa za narednu sezonu.

PRETRPELI SMO SVAŠTA I ZASLUŽENO POBEDILI! Milošević govorio i o Mirkoviću, Ostojiću, ali i obećao da će ZAPEVATI!

Sigurno da ću narednih dana sesti sa ljudima u klubu i napraviti dogovor. Moja želja je da ostanem u Partizanu, jer volim klub i to se nijednog trenutka nije dovodilo u pitanje - rekao je Pantić koga ovog leta očekuje i Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine koje se održava u Italiji. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija