• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2019

22:45

VAZURA: MORAMO POTPUNO DA REKONSTRUIŠEMO TIM! Direktor Partizana pričao za koje igrače su stigle ponude

Partizan

VAZURA: MORAMO POTPUNO DA REKONSTRUIŠEMO TIM! Direktor Partizana pričao za koje igrače su stigle ponude

Podeli vest

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura rekao je da će tim crno-belih doživeti velike promene tokom leta, ali da će sa prodajom pojedinih igrača pokušati da se oduži zbog želje za plasmanom u Ligu Evrope

Partizan je sezonu završio osvajanjem Kupa nakon pobede u finalu protiv Crvene zvezde, ali je u prvenstvu gotovo celu sezonu imao zaostatak za večitim rivalom.

Moramo u potpunosti da rekonstruišemo tim. Mislim da ćemo imati dobar prelazni rok, da neke igrače što kasnije prodamo, da bismo prošli što dalje u Evropi, a prioritet je plasman u grupnu fazu LE. Moramo da napravimo dobar tim. Za nas je prelazni rok krenuo pre mesec dana. Naši skauti konstantno rade po 7-8 sati, šef struke Savo Milošević takođe i blizu smo dovođenja, ali i prodaja nekih igrača -  rekao je Vazura u razgovoru za TV Partizan.

On je otkrio da će crno-beli biti vrlo aktivni u predstojećem prelaznom roku navodeći spisak igrača za koje su se izjasnili drugi klubovi konkretnom ponudom.

- Iznedrili smo par mladih igrača, zahvaljujući Bati Mirkoviću je standardan postao štoper Strahinja Pavlović i imamo dosta ponuda za njega, kao i za Rikarda. Ne manjka ponuda ni za Nikolićem, Zakarićem, Miletićem, Svetom Markovićem, Zdjelarom, Šćekićem... Videćemo sa stručnim štabom - naveo je Vazura.

Direktor Partizana je unapred svestan potencijalnih promašaja u dovođenju igrača.

Na nama je da uradimo dobro prelazni rok, a ako i bude nekih grešaka, da mi imamo dobar tim, da te greške ne utiču na rezultat. Svesni smo da neke stvari nisu dobro urađene, ali ne tako kako se priča. Ja sam ponosan, svake godine smo osvojili neki trofej.Moramo da imamo finansijsku stabilnost, a iz te stabilnosti doći će i rezultat - rekao je Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija