• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2019

21:32

(FOTO) "GROBARI" OTPISALI IGRAČA PARTIZANA! Pozdravljen potez Tumbakovića, vezista crno-belih više nije dobrodošao u Humskoj?

Partizan

(FOTO) "GROBARI" OTPISALI IGRAČA PARTIZANA! Pozdravljen potez Tumbakovića, vezista crno-belih više nije dobrodošao u Humskoj?

Podeli vest

Navijači Partizana tokom drugog meča finalnes serije Superlige Srbije još jednom su podsetili na utakmicu Crne Gore i tzv. Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Pristalice crno-belih osvrnule su se na događaje u Podgorici gde je Ljubiša Tumbaković dobio otkaz zbog toga što nije hteo da vodi ekipu protiv nepostojeće države. Pored njega ni igrači Crvene zvezde Filip Stojković i Mirko Ivanić nisu izlazili na teren.

(VIDEO) ZAGORAC JUNAK PARTIZANA! Crno-beli u poslednjem napadu do pobede i izjednačenja u seriji!

Međutim, nije se "grobarima" dopalo što je vezista crno-belih Marko Šćekić bio u sastavu ekipe pa su mu poručili da može da ide iz Partizana. Takođe, na udaru je bio i predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejo Savićević.

– Šiptaru ste bili pravi domaćini, a Srbi u Crnoj Gori žive na marginama. Zato najiskrenije – puši k..ac Genije – napisali su navijači Partizana.

Videćemo kakva će biti reakcija iz fudbalskog kluba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran Dimitrijevic

pre 4 godine

Ne razumem pritiske i osude nekolicine sportista kad u Srbiji bar 25% gradjana,javno ili tajno priznaje Kosovo kao samostalno.Metohija se vise skoro i ne pominje.Tih 2-3 miliona bi i rodjenu majku prodalo samo da nesto usicare.Ja racunam ovako da je bilo mnogo korisnije da su svi igrali i napunili ih do vrha.Ali su se izgleda uplasili poraza i taj kukavicluk guraju kao patriotizam.I sta se desilo?Jel neko povukao priznanje,jesuli siptari diskvalifikovani,jel ima bilo kakvih losih posledica po njih?NEMA. A vi junaci udarili na Scekica sto je igrao za svoju domovinu,sto je branio ono malo casti sto jos ima montenegro.I nisu sportisti gurnuli srbe u kraj nego VK politicari na Balkanu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija