• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

15.06.2019

11:10

NA IGRAČIMA JE ODGOVORNOST, NE KRIVICA! Vučelić na početku priprema Partizana: Neka nas posluži sreća junačka!

Partizan

NA IGRAČIMA JE ODGOVORNOST, NE KRIVICA! Vučelić na početku priprema Partizana: Neka nas posluži sreća junačka!

Podeli vest

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić rekao je na početku priprema za novu sezonu da je na igračima odgovornost, ne i krivica, i da se nada uspesima u novoj sezoni

Predsednik crno-belih prvo se obratio igračima, kojih je na prozivci bilo 30.

CRNO-BELI UPALILI MOTORE! Partizan počeo pripreme za novu sezonu, vratio se napadač iz Rusije, tu je i Suma!

- Odgovornost je pre svega na vama. Kažem odgovornost, ne krivica. Vaša odgovornost je i za velike rezultate i za poraze. Poraza je kod Partizana mnogo manje, a pobeda mnogo više. Tako će biti i u buduće. Verujemo u vas. Ako damo sve od sebe, možemo očekivati i da nas posluži junačka sreća. Samo oni koji imaju velike mogućnosti igraju za Partizan - rekao je predsednik kluba Milorad Vučelić na okupljanju u sportskom centru Teleoptik.


Prvi čovek crno-belih je poželeo uspeh igračima.

- Igrače su mnogo potcenjivali i vredjali prošle sezone. Mi smo verovali, a oni su dokazali da je ta vera bila opravdana. Nadam se da će uspeh biti veliki i da ćemo pored trofeja u Srbiji i u evropskim takmičenjima biti respekabilan rival - dodao je prvi čovek crno-belih.

Istakao je da Partizan cilja oba domaća trofeja, kao i što bolji plasman u Ligi Evropa.

- Neki od vas su već mnogo dali, a novi momci će tek. Partizan do sada nikada nije bio bez trofeja, osvojio je toliko prvenstava i kupova i igrao toliko utakmica u Evropi. Partizan se sprema za tri takmičenja. Mora da računa na dva trofeja i na što veći plasman u Evropi. Red je da sa reči predjemo na dela. Želim vam uspeh, da se svom snagom i svim što imate borite. Čekaju vas teške utakmice, duga takmičenja. Uz vašu mladost, snagu, iskustvo i kvalitet možete da postignete što veće rezultate - zaključio je Vučelić.

Vučelić je iskoristio priliku da čestita igračima na trofeju u Kupu Srbije. Trener Savo Milošević je rekao da su pred Partizanom veliki izazovi.

TURCI VODE VEZISTU IZ PARTIZANA! Crno-beli ostaju bez najboljeg igrača!

- Pred nama su novi izazovi i mnogo prepreka. Moraćemo da uradimo mnogo toga da bismo bili blizu da osvarimo ciljeve. Nadam se da ćemo imati sve uslove da sprovedemo sve što smo zamislili i da u novu sezonu udjemo spremni, psihički i fizički - rekao je Milošević.

Partizan će prvi deo priprema provesti na Zlatiboru, a drugi u Sloveniji.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija