• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2019

10:25

NOVI OTKAZ U HUMSKOJ! Milošević precrtao vezistu!

Partizan

NOVI OTKAZ U HUMSKOJ! Milošević precrtao vezistu!

Podeli vest

Nastavlja se odliv mladih igrača iz Humske, a posle Jovana Kokira, koji je pozajmljen Čukaričkom odrešene ruke u izboru novog kluba dobio je i perspektivni Jovan Vlalukin

Jovan Vlalukin je minule sezone nosio dres Teleoptika, a posle ispadanja u Srpsku ligu bio je jasan da ne želi da igra u njoj. Iako je imao ugovor na još dve godine, crno-beli nisu računali na Vlalukina i zato su mu dali čiste papire, pa će kako prenosi Žurnal karijeru nastaviti u Metalcu.

UZEO JE METLU! Evo koga je Milošević prvog otpisao u Partizanu!

Ipak, ne završava se tu spisak talenata na koje u Partizanu više ne računaju. Isti izvor piše da na spisku od 38 igrača prvog tima Partizana nije bilo jednog koji je pod ugovorom - Veljka Birmančevića.

IMAM PLAN ZA SUMU, BIĆE JOŠ DOLAZAKA! Milošević o prelaznom roku, povratnicima, planu priprema...

Vezista je prošle sezone igrao na pozajmici u Čukaričkom, a sada se nije pojavio na prozivci Sava Miloševića, a Žurnal ističe da je razlog upravo taj što ga trener ne vidi u svom timu. Upravo zbog toga nije isključeno da dođe do nove pozajmice, možda baš u Čukarički, ili čak i prodaje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija