• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2019

17:27

ŠTA ĆE BITI SA OTPISANIMA? Milošević otkrio kakva sudbina čeka "precrtane" igrače Partizana!

Partizan

ŠTA ĆE BITI SA OTPISANIMA? Milošević otkrio kakva sudbina čeka "precrtane" igrače Partizana!

Podeli vest

Veliko iznenađenje napravio je trener Partizana Savo Milošević odlukom da na pripreme crno-belih na Zlatiboru ne povede nekolicinu standarnih igrača iz prethodne sezone

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je u četvrtak načinio rez i otpisao Gorana Zakarića, Marka Valijentea, Nemanju G. Miletića, Nemanju Nikolića, Slobodana Uroševića, Dejana Georgijevića, Miroslava Vulićevića, Radivoja Bosića i Musu Nđijaea.

Ipak, neće sa svima biti načinjen trajni rastakan, pojedinci koji imaju ponude će biti prodati, dok će neki biti poslati na pozajmice.

- To je nešto čime će se baviti čelnici kluba. Mi ovde imamo drugi posao, a što se tiče ostalih koji su u ostali u Beogradu praktično je isti plan kao i sa Musom. Naravno, osim nekih za koje ćemo verovatno imati ponude, pa će se neki prodati, neki će otići na pozajmice i to je plan - rekao je Milošević u intervjuu za "TV Partizan".

NIKAD VEĆA SEČA U PARTIZANU! Savo precrtao 10 fudbalera, imena "otpisanih" će šokirati "grobare"!

Milošević je veoma zadovoljan što je klub vratio u svoje redove bivšeg igrača Rajka Brežančića, koji je u prethodnom periodu igrao u Španiji i Holandiji.

Pregovaramo duži period, dve-tri nedelje i drago mi je da smo uspeli to da završimo. Rajka znam od ranije dosta dobro i privatno i igrački. Mislim da smo dobili ozbiljno pojačanje na toj poziciji. Znate i sami da većina klubova u našoj ligi, a i u Evropi ima problem po levoj strani. Fudbal je u deficitu sa levim bekovima, a mislim da smo popunili tu poziciju i sa Šehovićem koji je već tu i koji je pokazao kvalitet, iako je klinac - rekao je Milošević.

PETO POJAČANJE U PARTIZANU! Crno-beli doveli beka iz Španije!

Strateg crno-belih je dodao da navijaču mogu očekivati novo pojačanje već u narednim danima.

Možete očekivati još noviteta, a u pitanju su dani - naveo je Milošević.

On je posebno pohvalio način razmišljanja otpisanog Ndžaja.

Razgovarali smo, odnosno on je tražio razgovor. Video je da nije u prvom planu za sledeću sezonu i tražio je da ostane u Beogradu da traži klub da ide na pozajmicu. Pristao sam na to i moram i da pohvalim njegovo razmišljanje, mislim da je to ispravno. Znate i sami šta se dešavalo od kada je došao, bio je povređen, nije se snašao, ali njegov karakter i ovaj postupak pokazuju da ima volju da se dokaže i da se vrati u Partizan jednog dana. To je za mene maksimalno pozitivno. Ukratko, to je dogovor i nadam se da će ili on ili klub naći klub u kojem će on odigrati godinu dana ili šest meseci, a nadam se onda da će pokazati da bi trebalo da se vrati u Partizan - zaključio je Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
papanenad

pre 4 godine

Bojim se da ne prodjes kao predhodni treneri.Ostavljas Smiljanica a teras Zakarica koji je igrao dobru sezonu.takodje lisavas se mladih igraca koji su buducnost Partizana.Opet isto radite igrace koji su rano otisli i nisu nista uradili dovodite .Bojim se da nisi trener ni blizu kao sto si bio igrac.Daj boze da nisam u pravu ali sa ovom upravom koju nisi mogao ocima da gledas sada se lizes sa njima to li ti je tvoj karakter .

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija