• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2019

11:52

ARGENTINAC "DRIBLA" PARTIZAN! Kavaljaro ima još jednu ponudu, crno-beli čekaju!

Partizan

ARGENTINAC "DRIBLA" PARTIZAN! Kavaljaro ima još jednu ponudu, crno-beli čekaju!

Podeli vest

Argentinski ofanzivni vezista Huan Ignjacio Kavaljaro na meti je Partizana, ali crno-beli nisu jedini koji žele ovog fudbala

Ipak, posao još uvek nije završen, a argentinski mediji pišu kako se pojavio još jedan klub u trci za Kavaljarom.

U pitanju je Union Santa Fe, a spekuliše se da je nekadašnji mladi reprezentativac Argentine i potpisao ugovor sa ovim klubom. Kavaljaru ističe ugovor sa Tigreom 30. juna, i svakako će promeniti klub.

BISER IDE U GRČKU! Partizan i Olimpijakos se dogovorili, čeka se Marković!

"Mozzartsport" javlja, da su čelnici Partizana demantovali informaciju da je Kavaljaro potpisao za ovaj klub, i da će učiniti sve da Kavaljaro što pre zaduži opremu osvajača Kupa Srbije.

Navodi se da je i sam fudbaler postao neodlučan da li želi da se oproba u Evropi, ili da i dalje ostane u zemlji "gaučosa".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija