• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2019

20:50

MIJAILOVIĆ OBRADOVAO "PARTIZANOVCE"! Navijači crno-belih mogu da odahnu iz jednog jako bitnog razloga!

Partizan

MIJAILOVIĆ OBRADOVAO "PARTIZANOVCE"! Navijači crno-belih mogu da odahnu iz jednog jako bitnog razloga!

Podeli vest

Košarkaši i uprava Partizana ove srede održali su koktel nakon kraja još jedne sezone u kojoj su crno-beli bili nešto uspešniji nego prethodne godine, ali su glavni trofeji ponovo izmakli

Košarkaši Partizana obeležili su još jednu godinu iza sebe. Ovoga puta bili su malo bolji nego prethodne, ali je bilans trofeja (jedan) ostao nepromenjen.

EVROKUP SPREMAN ZA PARTIZAN! Crno-beli na spisku učesnika za narednu sezonu, čeka se odluka Evrolige!

U sezoni 2018/2019 crno-beli su stigli do titule u Kupu Radivoja Koraća, ali su im izmakli trofeji ABA i Superlige Srbije.

Ono što ipak, može da obraduje navijače jeste činjenica da je potvrđeno pisanje Informera te da Andrea Trinkijeri ostaje na klupi crno-belih.

- Šta god da se desi sa odlukom Evrolige, mi smo pobednici, raščistili smo u glavi, šta god se desi. Ekipu za narednu sezonu sastaviće Nikola Lončar i Trinkijeri - poručio je Mijailović.

- Ako se bude gledao Partizan kroz košarku, sistem, finansijsku stabilizaciju, Arenu, gde će pet godina klub, to je ozbiljan evropski nivo. Želim da zahvalim na svima koji su bili uz Partizan, imali smo kontinuitet, sada će Nikola Lončar i Trinkijeri imati odrešene ruke i dobar budžet. Dosta smo obaveza vratili, ljudi su u proteklom periodu dosta učinili za Partizan, ali moram da napomenem da obaveze ispunjavamo redovno, to nisu dugovi, nego obaveze. Nemamo pred BAT-om ništa, dugo nismo blokirani. Uskoro čćemo rešiti poreski dug, biće u reprogramu, imaćemo dve godine grejs period, posle toga pet godina da plaćamo.

Mijailović je potom dodao i da će budžet biti veći i za 27 do 30 odsto, a onda se osvrnuo na "nepravdu" u ABA i Superligi Srbije.

- U ABA je bilo i nepravde prema našem klubu. Nismo to komentarisali, ali ćemo se kroz sistem boriti da klub bude poštovaniji. Što se tiče KLS nisam hteo ništa da komentarišem posle onakve četvrte utakmice. Partizan je za mene pobednik u toj utakmici. Ne znam šta bi bilo u petoj, ne znam da li bi pobedio u petoj, ali u četvrtoj jeste - rekao je predsednik Partizana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija