• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2019

20:43

OGLASIO SE I PARTIZAN POSLE IZOSTANKA EVROLIGE! Mijailović i Lončar poslali poruku "grobarima"

Partizan

OGLASIO SE I PARTIZAN POSLE IZOSTANKA EVROLIGE! Mijailović i Lončar poslali poruku "grobarima"

Podeli vest

Nedugo nakon što je i definitvno postalo poznato da košarkaši Partizana neće igrati naredne sezone Evroligu oglasili su se prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović i direktor Nikola Lončar

Svesni da je celokupna sportska javnost koja prati Partizan želela najbolji ishod odluke o učešću u Evroligi, najuže rukovodstvo crno-belih ipak ne očajava zbog toga što je njihov klub i petu sezoni biti van ovog takmičenja.

- Želeo bih da se zahvalim svima u klubu na velikom trudu i radu koji su uložili u dobijanje specijalne pozivnice za učešće u Evroligi. Iako je ona izostala, iz svega što smo prošli moramo izvući ono najbolje i najkorisnije, i na pravi način se spremiti za nastupajuću sezonu u kojoj ćemo dati sve od sebe da izborimo učešće u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Da li kroz Evrokup ili kroz ABA ligu, ostaje da se vidi. Neretko periodi uloženog truda i postignutih rezultata ne dolaze istovremeno. Verujemo da smo na dobrom putu i da ćemo vratiti Partizan tamo gde pripada, među najbolje timove Evrope - istakao je Ostoja Mijailović.

PARTIZAN BEZ EVROLIGE! Zenit pobedio crno-bele u trci za "vajld-kard"!

Sportski direktor crno-belih Nikola Lončar je istakao da odluka o dobijanju specijalne pozivnice ne menja mnogo u načinu na koji će Partizan pristupati pripremama za narednu sezonu.

- Sportski smo prihvatili odluku Evrolige i vidimo je kao motivaciju da u narednoj sezoni učinimo sve kako bi bili konkurentni i u Evrokupu i u ABA ligi, takmičenjima kroz koje ćemo pokušati da izborimo mesto u društvu najboljih. Već imamo određene planove kako da pojačamo tim, naravno uz jaku bazu domaćih igrača. Još jedna prednost biće nam kontinuitet u radu trenera Trinkijerija koji će biti sa timom od starta pripremnog perioda - poručio je Lončar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
delam

pre 4 godine

Terzic je potrosio 51 milion evra za godinu dana, nema za sve jbg. Grobari, pamet u glavu kad dodje glasanje. Napredna gamad je najveci neprijatelj kojeg je Partizan ikad imao

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija