• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2019

21:55

NOVA SEZONA, A CILJEVI ISTI! Gordić ne menja ambicije bez obzira na promenu dresa!

Partizan

NOVA SEZONA, A CILJEVI ISTI! Gordić ne menja ambicije bez obzira na promenu dresa!

Podeli vest

Veiliko pojačanje Partizana za narednu sezonu Nemanja Gordić rekao je po predstavljanju u novom/starom klubu da su mu ciljevi isti kao što je imao u prethodne dve sezone kada je nosio dres podgoričke Budućnosti

Gordić je u petak i zvanično postao igrač Partizana, kluba za koji je igrao u sezoni 2012/2013.

Sada je ispred mene novi izazov, a ciljevi ostaju isti. Ponovo su ambicije vezane za osvajanje trofeja u domaćem šampionatu, ABA ligi, a velike ambicije imaćemo sigurno i u Evrokupu. Dobro sam upoznat sa očekivanja kluba kakav je Partizan i nastojaću da dam pun doprinos ostvarivanju ciljeva - izjavio je Gordić za Sport klub.

SADA JE SVE GOTOVO, PARTIZAN DOVEO PRVO POJAČANJE! Miljenik "grobara" ponovo u crno-belom!

Za dve godine u Podgorici ima samo lepo mišljenje, bez obzira na to što ova potonja nije završena odbranom titule u ABA ligi.

Sezona koja je ostala iza nas se ne može oceniti kao neuspešna. Budućnost je osvojila duplu krunu u Crnoj Gori, igrala je u finalu ABA lige, pružila je maksimum u elitnom takmičenju u dvorani Morača koja je u svakom duelu bila ispunjena do poslednjeg mesta. Lepo smo se i korektno rastali. Drago mi je što mi se Budućnost na poseban način zahvalila na svemu što sam uradio za klub, a i meni je bila čast i privilegija da nosim dres Budućnosti - rekao je Gordić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija