• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.07.2019

16:59

RASPORED EVROKUPA! Partizan kreće od Venecije!

Partizan

RASPORED EVROKUPA! Partizan kreće od Venecije!

Podeli vest

Košarkaši Partizana počeće takmičenje u Evrokupu u Italiji protiv Venecije 1. oktobra, saopšteno je ovog utorka

Evrokup je na sajtu takmičenja objavio satnicu i raspored utakmica.

Partizan će u predstojećoj sezoni u Evrokupu igrati u Grupi B protiv Lokomotive Kubanj, Ritasa, Tofaša, Limoža i Venecije.

Utakmica protiv Venecije u Italiji 1. oktobra počinje od 20 časova.

U drugom kolu 9. oktobra, Partizan će od 20 časova igrati u Beogradskoj areni protiv Tofaša, a zatim će 16. oktobra u Viljnusu igrati protiv Ritasa od 18 časova.

Crno-beli će u četvrtom kolu, 22. oktobra od 20 časova u Beogradu dočekati Lokomotivu, a osam dana kasnije, u petom kolu, u Francuskoj protiv Limoža, takođe od 20 časova.

JAVIO SE TRINKIJERI! Evo šta kaže o preuzimanju reprezentacije Letonije


Drugi krug Partizan će početi utakmicom protiv Venecije 6. novembra od 20 časova u Beogradu, a utakmicu sedmog kola 13. novembra od 18 časova crno-beli igraće protiv Tofaša u Turskoj.

Partizan će u osmom kolu 20. novembra od 20 časova dočekati Ritas, a u devetom kolu 11. decembra od 18 časova u Krasnodaru protiv Lokomotive. Poslednju utakmicu grupne faze crno-beli igraju u Beogradu od 20 časova protiv Limoža 18. decembra.

U Evrokupu 24 ekipe podeljene su u četiri grupe iz kojih će se po četiri najboljeplasirane plasirati u Top 16 fazu od četiri grupe po četiri tima. 

Četvrtfinala, polufinala i finale igraju se po plej-of sistemu, na dve pobede.

Pobednik takmičenja i finalista izboriće plasman u Evroligu za sezonu 2020/2021.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija