• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2019

19:55 >> 19:53

(VIDEO) PARTIZANOVA ŠETNJA KROZ VOJVOĐANSKU RAVNICU! Dva prekida, crveni karton i "nova mladost" Tošića za premijernu pobedu!

Partizan

(VIDEO) PARTIZANOVA ŠETNJA KROZ VOJVOĐANSKU RAVNICU! Dva prekida, crveni karton i "nova mladost" Tošića za premijernu pobedu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Inđije sa 1:0 u prvom kolu Superlige Srbije golom Zorana Tošića. Utakmica u Vojvodini ostaće upamćena po ispadima navijača crno-belih

 

Ekipa crno-belih upisala je prvu pobedu u novoj sezoni na gostovanju u Inđiji protiv povratnika u superligaški fudbal. "One man show" viđen je u Vojvodini gde je Partizan slavio pre svega zahvaljujući odličnom Zoranu Tošiću.

(FOTO) RUŽNE SCENE NA PARTIZANOVOJ PREMIJERI! Navijači crno-belih dva puta prekidali utakmicu u Inđiji!

Ponovio je partije iz mlađih dana nekadašnji reprezentativac Srbije na čijim krilima je ekipa Save Miloševića upisala prva tri boda u novoj sezoni. Pratnju Tošiću pružio je Sejduba Suma koji je najavio da bi mogao da bude i najveće pojačanje crno-belih.

U 27. minutu prošetao se tamnoputi vezista kroz odbranu domaćih, proigrao popularnog Bambija koji je lobovao golmana Prekovića i doveo goste u prednost. Pretio je nakon toga još nekoliko puta vezista, ali se čuvar mreže domaćih tada bolje pokazao.

Utakmicu su obeležila i dva prekida od strane navijača Partizana pa je tako nova sezona Superlige Srbije ponovo ostala u senci jako ružnih scena. Po jednom u oba poluvemena sudija Jovanović je morao da šalje igrače na pauzu zbog ispada pristalica crno-belih.

FRKA U INĐIJI ZBOG TRANSPARENTA! Nastavljen rat dve frakcije Partizanovih navijača!

Do kraja meča Ivanović je ostavio svoje saigrače na cedilu kada je u 78. minutu dobio drugi žuti karton i zadio iskuključenje, ali se ništa bitnije nije menjalo. Fudbaleri Partizana sada putuju u Vels gde ih čeka prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konors Keja ovog četvrtka od 19.30.

INĐIJA - PARTIZAN 0:1 (0:1)

Stadion: Gradski stadion u Inđiji, Sudija: Srđan Jovanović

Tošić u 27. minutu za Partizan

INĐIJA: Preković - Anđelković, Rogač, Bjeličić, Ilić – N. Vidić, M. Janjić (od 72. Banjac), Dimitrov (od 94. Andrejić)- Tomić, Ilić, Bastajić.

PARTIZAN: Stojković - N.R. Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić (od 97. Stevanović), Suma (od 84. Smiljanić), Ivanović - Sadik (od 72. Ožegović). 

Tok meča:

KRAJ MEČA! Tošićev "One man show" za pobedu crno-belih!

97. minut - Poslednja promena Save Miloševića, u igri je mladi Filip Stevanović umesto Tošića.

94. minut - Promena u redovima domaćih, umesto Dimitrova u igri je Andejić.

90. minut - Igraće se još sedam minuta zbog prekida početkom drugog poluvemena.

89. minut - Nakon kornera pokušao je Pavlović glavom, ali bez opasnosti po Prekovića.

84. minut - Druga promena u Partizanu, Suma izlazi uz aplauze navijača, a umesto njega u igri je  Smiljanić.

78. minut - Jako loš potez Ivanovića koji je startovao nad protivnikom i zaradio drugi žuti karton. Partizan do kraja meča sa desetoricom.

77. minut - Konačno šansa i za Inđiju, odlično sa Bastajić ubacio, ali očajno šutirao. Njegov pokušaj ide daleko pored gola.

72. minut - Dve promene, po jedna u oba tima. Ožegović ulazi umesto Sadika kod Partizana, dok u taboru Inđije Banjac menja Marka Janjića.

70. minut - U istom minutu dve šanse za Partizan. Prvo je šutirao Ivanović, a onda i Miletić, ali oba puta smiren Preković.

60. minut - Opet Sadik u glavnoj ulozi, izborio se visoki napadač za poziciju iz koje se može uputiti udarac, ali lak posao imao je golman Inđije.

58. minut - Posle skoro deset minuta pauze meč je nastavljen.

49. minut - Šutira sada Sadik, ali ponovo lopta ide pored okvira gola. Novi prekid igre, ponovo zbog transparenta.

46. minut - Upravo je počelo drugo poluvreme.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Raspoloženi Tošić sam igra!

47. minut - Pokušaj Sume, ali lopta ide pored gola.

46. minut - Povukao je Ivanović protivnika za dres i zaradio prvi žuti karton na meču.

45. minut - igraće se još dva minuta.

42. minut - Opet Tošić, ali odlična odbrana Prekovića! Kao da su se posvađali Suma i popularni "Bambi" ko će da uputi udarac.

30. minut - Umalo 0:2! Ponovo je Tošić šutirao, ali ovoga puta lopta pogađa stativu!

27. minut - GOOOOOL! VODI PARTIZAN! Tošić pogađa posle odlične asistencije Sume!

20. minut - Nova šansa za crno-bele, sada je Ivanović pokušao, ali pribran Preković.

19. minut - Prva prilika za Partizan na meču i to kakva. Miletić je proigrao Sadika koji je ostao sam na nekih sedam metara od gola, ali je šutirao daleko preko prečke.

16. minut - Nema uzbuđenja za sada, obe ekipe kombinuju na sredini terena, ali za sada bez pravih prilika.

5. minut - Kratak prekid utakmice zbog ulaska nekoliko navijača na teren. Međutim, sve se brzo smirilo.

2. minut - Prvu priliku imala je Inđija, šut Dimitrova ide pored gola.

1. minut - Utakmica je upravo počela, početni udarac izveli su fudbaleri Inđije.

17.41 - Do sada su se dva kluba sastala samo tri puta i svaki put su crno-beli bili bolji. U prvenstvu 2010/11, Partizan je slavio 2:1 u Humskoj i 3:1 u gostima, dok je sezonu ranije, u Kupu Srbije, na svom terenu bio bolji, 3:0.

17.30 - Savo Milošević je odlučio da od početka priliku ukaže povratniku Sejdubi Sumi, a tu je i novajlija Sadik. Na klupi su ostali sledeći igrači:

Inđija: Stanivuković, Dimitrijević, Bosančić, Banjac, Andrejić, Josović, Vraštanović.

Partizan: N. Stevanović, Vujačić, Brežančić, Smiljanić, F. Stevanović, L. Pavlović, Ožegović.

17.20 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču prvog kola Superlige Srbije između Inđije i Partizana. Crno-beli iz vojvođanske ravnice kreću u novu sezonu, a protivnik je ekipa Srđana Blagojevića. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa "Gradskog stadiona".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 4 godine

nemoj da dišete pored zorana tošića jer on pada od strujanja vazduha a sudija odmah svira faul.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija