• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2019

12:54

PARTIZAN ČEKA 200.000 EVRA! Marinković između Valensije i Unikahe!

Partizan

PARTIZAN ČEKA 200.000 EVRA! Marinković između Valensije i Unikahe!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Vanja Marinković posle Unikahe nalazi se na meti i Valensije, navode španski mediji

Valensija se uključila u trku za potpis srpskog beka i želi da ostvari transfer u narednim nedeljama, iako je Unikaha bliža da se pojača Marinkovićem, prenosi "La Provincia".

Isti izvor piše da je Marinković oduševio sve u Valensiji prošle sezone u međusobnim susretima dva tima u Evrokupu, ali sada igra na kartu Evrolige.


MILJENIK "GROBARA" NAPUŠTA PARTIZAN! Crno-beli ostaju bez Marinkovića, ali dobijaju 200.000 evra!


Obeštećenje od 200.000 evra, smatraju u Valensiji, bilo bi dovoljno da se dovode košarkaš kog su ovog leta na NBA draftu birali Sakramento Kingsi kao 60. pika.

Marinković je već pet godina član prvog tima crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija