• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2019

09:37

PARTIZAN NEĆE TAKO LAKO ODUSTATI! Crno-beli se žalili zbog Zvezdine titule iz 1946. godine!

Partizan

PARTIZAN NEĆE TAKO LAKO ODUSTATI! Crno-beli se žalili zbog Zvezdine titule iz 1946. godine!

Podeli vest

Iz Humske ne odustaju... Pravni tim Fudbalskog kluba Partizan poslao je Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije, žalbu protiv odluke Skupštine Fudbalskog saveza Srbije kojom se titula prvaka Narodne Republike Srbije iz 1946. godine priznala FK Crvena Zvezda kao titula nacionalnog ranga

Ovo je direktna posledica dopisa koji je stigao u prostorije u Humskoj 1 sredinom ovog meseca.

Zvaničnu izjavu ovim povodom dao je prof. dr Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana:

OD IGRAČA KOJI JE ZADAVAO GLAVOBOLJU DO UDRANE IGLE! Sumin novi život u Partizanu!


- Nakon gotovo dva meseca skrivanja od očiju javnosti, pokušaja da se jedna abortična skupštinska odluka protivpravno oživi, FK Partizan je, dugim i neprekidnim insistiranjem, dobio fotokopiju odluke Skupštine FSS. Pravni tim FK Partizan je razmatrao procesne korake protiv ove nasvakidasnje fotokopirane odluke u kojoj ne postoji ni pouka o pravnom leku i zaključio da postoji više procesnih koraka kojima će započeti ovu pravnu bitku. Kao prvi se nametnula žalba nadležnom ministarstvu, međutim, pažljivo smo analizirali i ostala procesna sredstva koja ćemo iscrpljivati shodno razvoju situacije. FK Partizan ne priznaje odluku Skupštine FSS, smatra je ništavom i nastojaće da svim procesnim sredstvima koja su mu na raspolaganju, kao zainteresovana strana i to na osnovu čl. 44 Zakona o opštem upravnom postupku, ospori ovaj blasfemični gest sile podignutih ruku naspram sile prava i pravno-istorijskih argumenata koji su prethodno predočeni. Najavljeni pravni carski rez, bez epidurala, upravo je započet - zaključio je Vuletić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
smederevac

pre 4 godine

Bravo za profu -samo hrabro jer znanje i pravda mora da pobedi .fkcz je postala veliko ZLO.

Vaske

pre 4 godine

Vi ustase pravoslavne veroispovesti nista drugo i ne znate osim kukanja. Kolike komplekse imate nebi me cudilo da se neko raznese bombom na sred terazija. Vise vas ima po ludnicama nego na utakžici.

Stojance

pre 4 godine

Hoćete opet preko suda titule da osvajate kao one dve osamdesetih? Teško Boga mi, UEFA strogo zabranjuje mešanje civilnih sudova u rad fudbalskih saveza inače kažnjava opako. Zato je ovaj i počeo unapred da kuka, sledeća stvar je oduzimanje te dve titule koje je smešni sud udruženog rada dodelio JSD.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija