• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.07.2019

13:48

CRNO-BELI OPTIMISTI! Tošić: Biće mnogo bolje nego u Velsu!

Partizan

CRNO-BELI OPTIMISTI! Tošić: Biće mnogo bolje nego u Velsu!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da je ubeđen da će njegova ekipa u četvrtak slaviti protiv Konahs Kija, da će odigrati bolje nego u prvom meču i plasirati se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evropa

- Rezultat jeste bio samo 1:0, iako smo imali još nekoliko dobrih prilika da taj rezultat bude ubedljiviji. Bez obzira na to, ja sam uveren i ubeđen da smo veliki favoriti i da ćemo pobediti. Nemam nikakvu sumnju i dilemu da ćemo biti mnogo bolji nego u Velsu - rekao je Tošić.

Fudbaleri Partizana nakon pobede od 1:0 u gostima, u četvrtak dočekuju velški Konahs Ki u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. 

PAVLOVIĆ IMA PORUKU ZA SELTIK! Razmišljam samo o Partizanu!

- Dokle god je rezultat aktivan, oni će se boriti i pokušavati nešto da naprave. Ali, mislim da se za sve mi pitamo i da sve zavisi od nas - rekao je Tošić.

Trener Partizana Savo Milošević je nakon prvog meča zamerio svojim igračima slabu realizaciju.

- Ja bih, a mislim da bi i on prihvatio da svaku utakmicu pobedimo, a da ne primimo gol. Sigurno da je uvek lepše kada se pobedi 2:0 ili 3:0, kada se iskoriste šanse. Na tome treba da radimo kako ne bismo došli u problem. Iz tog razloga on govori da je bitno da se sve šanse iskoriste, kada imaš dobru prednost lakše je da igraš i da privedeš utakmicu kraju - rekao je Tošić. 

On je istakao da će u predstojećoj utakmici biti važno i rano postići gol.

- Onda smo i mi i publika mirniji i staloženiji, možemo da igramo kako umemo. Kada se postigne gol na vreme uvuče se nervoza i ne možemo da damo maksimum. Bitan je rani gol.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija