• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2019

14:27

SAVO POSLAO UPOZORENJE IGRAČIMA PARTIZANA! Mačva da se shvati kao Malatija!

Partizan

SAVO POSLAO UPOZORENJE IGRAČIMA PARTIZANA! Mačva da se shvati kao Malatija!

Podeli vest

Trener Partizana Savo Milošević pozvao je svoje fudbalere da meč protiv Mačve na svom terenu shvate kao da je evropska utakmica i na pravi način naprave uvertiru pred Malatiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope

- Jako bitna utakmica u nizu, sve u avgustu su od velikog značaja. Dolazi nam Mačva posle teških mečeva s Velšanima i važno je da se oporavimo fizički. Posle toga, čeka nas ključna utakmica (Malatija), probaćemo da zadržimo puno igrača u startnoj postavi, a pojedince rotiramo - rekao je Milošević.

Meč će se igrati pred praznim tribinama zbog kazne Partizanu još iz prošle sezone zbog uvredljivih skandiranja navijača.

- Jako mi je žao što neće biti publike. Pre samo dva dana bio je veći broj ljudi nego što je praksa i bilo bi lepo kada bi bilo tako protiv Mačve, ali ne može. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat kako bismo na najbolji način uputili pozivnicu navijačima za Malatiju.

JAPANAC PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ! Asano: Tačno je, brz sam skoro kao Bolt!


Kako je naglasio, Mačva je poslednjih godina jedan od najpozitivnijih primera u srpskom fudbalu.

- Mačva je nama prijateljski klub. Imamo ljude bliske meni, svima nama, Ivicu Kralja, Darka Teškovića... Drago mi je što je Mačva uspela da se digne na viši nivo. Moramo ozbiljno da je shvatimo, da imamo prilaz kao da je evropski duel.

Ističe da je svestan kikseva iz prošle sezone, ali da "ne živi" u prošlosti.

- Mnogi su uspeli da nas iznenade prošle godine, ali ne želim da se vraćamo na to. Potpuno je samoubistvo život u prošlosti u fudbalu. Jasno je da moramo da budemo bolji... Znam da je zanimljivije i atraktivnije igrati Ligu Evrope, ali oni igrači koji tako razmišljaju neće biti u prvoj postavi. Za mene nema podele, svaka utakmica mora isto da se tretira - zaključio je Milošević, konstatujući da očekuje još dva ili tri pojačanja do kraja prelaznog roka.

Utakmica 3. kola Superlige Srbije Partizan - Mačva igra se sutra od 20 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija