• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2019

21:30

PARTIZANU IZMIČE VELIKO POJAČANJE! Miloševićeva želja najbliža selidbi u Nemačku!

Partizan

PARTIZANU IZMIČE VELIKO POJAČANJE! Miloševićeva želja najbliža selidbi u Nemačku!

Podeli vest

Fudbaler Šavesa Nikola Maraš velika je želja trenera Partizana Save Miloševića, ali bi srpski štoper pre Beograda mogao da ode u Nemačku jer se za njega interesuje Fortuna iz Dizeldorfa

Nemački sastav želi da ojača centralni deo odbrane, pa je tražeći pojačanje na toj poziciji stigao do Maraša koji bi tako mogao da završi u nemačkom fudbalu.

DEČKO KOJI OBEĆAVA! Filip Stevanović novi Partizanov vunderkind!

Pregovori su u toku. Fortunina prvobitna ponuda je opcija pozajmice sa mogućnošću kupovine na kraju sezone, ali velika odgovornost nemačkog tima u celoj priči bi bila plata Maraša.

On je jedan od najplaćenijih igrača Šavesa, a s obzirom da je taj tim ispao u drugu ligu, oslobađanje od plate Maraša ne bi bila loša ideja za Šaves, pišu Portugalci.

Maraš je u redove portugalskog tima stigao iz Rada. Do sada je odigrao 62 zvanična meča, a za to vreme postigao je pet golova, što naravno nije njegova prvobitna sfera delovanja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija