• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2019

09:06

PARAHUSKI POTPISAO! Nekada je bio Partizanov dželat sada je stigao u Humsku!

Partizan

PARAHUSKI POTPISAO! Nekada je bio Partizanov dželat sada je stigao u Humsku!

Podeli vest

Veliko pojačanje! Artsiom Parahuski je novi centar Partizana NIS! Iskusni centar, koji iza sebe ima bogato evroligaško iskustvo, u redove crno-belih stiže iz litvanskog Ritasa

Partizan se ne šali! Crno-beli su sada rešili jednog od gorućih pitanja u reketu!

Snažni, 211 centimetara visoki centar, rođen je 6. oktobra 1987. u Minsku, a studirao je na američkim univerzitetima Južni Ajdaho i Redford.

Svoju profesionalnu karijeru, Parahuski je započeo u Rigi, da bi potom igrao za italijanski Kantu, Budiveljnik iz Kijeva, turski Ešekšehir, Hapoel iz Jerusalima, Nižnji Novgorod, Uniks iz Kazanja, Makabi iz Tel Aviva i na kraju Ritas, u čijem se dresu minule sezone sastao sa ekipom Partizana tokom Top 16 faze Evrokupa (postigao koš za pobedu).

GRCI OTKRILI - DVA PRIPREMNA MEČA PROTIV ZVEZDE U TRI DANA! Olimpijakos testira crveno-bele!

U dosadašnjoj karijeri, Artsiom Parahuski je osvajao titule državnog prvaka u Letoniji i Izraelu, igrao finale VTB lige i osvajao nacionalni kup u Izraelu i Litvaniji, gde je prošle sezone proglašen i za najkorisnijeg igrača tog takmičenja. Takođe, u svojoj poslednjoj sezoni na koledžu, „Art“ Parahuski je bio najbolji skakač NCAA.

Evroligaško iskustvo, Parahuski je stekao braneći boje Nižnji Novgoroda, Uniksa i Makabija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija