• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2019

14:09

PARTIZAN MOLI NAVIJAČE: Ne vičite “zakolji, ubij, smrt, mrzim balije..." IZACIĆE NAS IZ EVROPE!

Partizan

PARTIZAN MOLI NAVIJAČE: Ne vičite “zakolji, ubij, smrt, mrzim balije..." IZACIĆE NAS IZ EVROPE!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan apelovao je svojim navijačima koji će se u četvrtak (21.00, RTS 1, Arena 1) uveče naći na tribinama u Humskoj da ne sme biti političkog skandiranja i uzvika protiv turske Malatije ili turskog naroda

Klub je upozorio da će UEFA u tom slučaju primeniti stroge sankcije, podsećajući da je Partizan već tri godine pod uslovnom kaznom zbog raznih incidenata sa tribina. Svaki sledeći, kažu iz Partizana može značiti njegovo izbacivanje iz Evrope.

- Na redovnom organizacionom sastanku koji fudbalski klubovi imaju pre svake Evropske utakmice u prisustvu izaslanika evropske kuće fudbala, FK Partizan je upozoren da UEFA ima saznanja da je običaj da se na utakmicama koju crno-beli igraju sa turskim klubovima peva pesma za koju smatraju da je rasistička.

Turska policija je upozorila MUP Republike Srbije i UEFA kao i predstavnike najviših državnih organa naše zemlje, tražeći da se u slučaju da se ta pesma čuje na tribinama stadiona Partizan primeni UEFA procedura u tri koraka za rasističke ispade.Posebno je istaknuto da na mečevima pod okriljem UEFA nema mesta politici.

CELA SRBIJA ĆE MOĆI DA GLEDA! Partizan protiv Malatije nastavlja bitku za Evropu!

PARTIZANU VIŠE PARA DIREKTNO OD DRŽAVE, ZVEZDI POSREDNO! Vučić objasnio kako država pomaže "večitima" i poručio da će navijati za crno-bele protiv Malatije!

Foto: Starsportphoto©

 

Molimo sve navijače Partizana kao i simpatizere kluba da pre, tokom i nakon utakmice na stadionu Partizana ne pevaju, ne recituju i ne ispisuju reči pesmama ili parola koje su političke ili sadrže u sebi mržnju i pozivaju na nasilje ( zakolji, ubij, smrt, mrzim,balije….) kao i sve ono što može uvrediti grupu ili pojedinca koji je akter ili prisutan kao posetilac jednog fudbalskog događaja - stoji u saopštenju crno-belih.

(21.00, RTS 1) PARTIZAN PROTIV TURAKA IGRA MEČ SEZONE! Crno-beli dočekuju Malatiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

SA ČIM BIH BIO ZADOVOLJAN? PA POBEDOM, NARAVNO! Trener Malatije puca od optimizma pred Partizan!

Apostrifrana je i uslovna kazna.

Partizan se već tri godine nalazi pod uslovnom kaznom i svaki incident ovog tipa na našem stadionu neće dovesti samo do plaćanja velike novčane kazne ili igranjem pred praznim tribinama već i mogućim izbacivanjem kluba iz daljih evropskih takmičenja! Apelujemo na sve navijače koji će večeras biti na stadionu da zbog rigoroznih pravila UEFA i pomenute uslovne kazne poštuju sve procedure vezane za ulaz na stadion, da ne sede ili stoje na ogradi, da ne zakrčuju prolaze na tribinama, da ne ubacuju predmete na teren i ispuštaju krike koje asociraju na pojedine životinje i slično. Nepoštovanje reda i bilo koje od navedenih stavki može dovesti do drakonskih mera po naš klub sada kada rezultatima, željom i motivom možemo da se izborimo za mesto pod Evropskim fudbalskim nebom dodaje se u Partizanovom saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija