• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2019

10:16

"GROBARIMA" SE OVO NEĆE SVIDETI! Zvezdina legenda nagrdila Asana: Limitiran je, nije ni brz nego hitar!

Partizan

"GROBARIMA" SE OVO NEĆE SVIDETI! Zvezdina legenda nagrdila Asana: Limitiran je, nije ni brz nego hitar!

Podeli vest

Takuma Asano oduševio je navijače Partizana na svom derbiju u meču protiv Malatije. Postigao je gol, pokazao umeće, ali... Nisu svi zadovoljni talentom ovog igrača. Legendarni as Crvene zvezde Dragiša Binić nije imao lepe reči za Japanca

- Asana sam gledao i ranije, ništa posebno. Mene nije impresionirao ovom utakmicom. Možda bude bolji, u vremenu što sledi. Ne znam... Interesantan jeste, videlo se preksinoć, nespreman i neuklopljen. Nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji "jedan na jedan". On nije brz, samo je hitar - rekao je Dragića Binić za "Žurnal".

On je nastavio u istom ritmu.

- Kao i njegovi sunarodnici, specifične je građe, limitiran za ozbiljan fudbal. Vredan je i izuzetan momak, potpisujem. Kao i što bih genetsku želju za učenjem, izvući će Savo maksimum iz njega, ali nikad tvrdnju: biće nosilac igre i glavni realizator igre, posle Zvezde, ovde najvećeg kluba. Budimo realni: da nešto vredi, ostao bi i igrao u sređenijem svetu. Voleo bih da grešim, ali sumnjam.

OGLASIO SE NOVI LJUBIMAC "GROBARA"! Asano srećan zbog gola na debiju!

Binić smatra da će Asano imati mnogo problema.

Fudbal je ovde mnogo drugačiji, oštriji, bezobrazniji. Japanci igraju lepršavo, za publiku. Sportom se bave iz razonode, a ne iz interesa kao u nas. Tamo čak nema rivaliteta i između navijača, a kamoli klubova. Blaženstvo od fudbala, od života. Sve prosto vrvi od izuzetnih ljudi, dobrih namera. Da ne dužim: neće biti veliko pojačanje Partizana, neće praviti razliku na terenu. Nije realno, tvrdim - rekao je Binić.

Jedno je sigurno, ove reči se neće svideti navjačima Partizana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Legenda

pre 4 godine

Ovaj ostao u sezdesetim,verovatno bi mogao da potrci sa Asanom.

Mihajlo10

pre 4 godine

Nije brz,ali je hitar,molim Binica da mi prevede ovu recenicu.

Momo

pre 4 godine

To kaze fudbaler koji je bio samo brz i nista vise. Zadatak mu je bio na svakoj utakmici da pretrci celu protivnicku odbranu 10 puta i tako ih odvuce od napadaca...dakle ne diraj lotu nego samo trci. Bog ga je pogledao pa je bio u cuvenoj generaciji CZ pa se proslavio, inostranu karijeru skoro da nije ni imao. Videcemo da li ce da se javi posle derbija kad Asano izvoza one Zvezdine balvane iz odbrane.

Dule

pre 4 godine

Koga interesuje mišljenje ovog polupismenog Arkanovog i Cecinog potrčka.

draganv78

pre 4 godine

Jedva cekam sta ce da kaze kad "spori" Asano zavuce tri komada njegovoj zvezdi u derbiju?

moma52

pre 4 godine

Da to neko kaže ko se razume u fudbal više nego u kriminal,pa da čovek poveruje.On je bio jedna brza kljusina,koja da nije pored sebe imala vrhunske igrače,ne bi se moglo reći da je fudbaler,već osrednji atletičar.Njegova glavna karakteristika je da je glup, prost,primitivan i lopina.

SRBIJA PFC

pre 4 godine

Gospodine Binicu moram da vas podsetim da Marcelo Lipi nikada nije trenirao nijedan Japanski klub,bio je trener u Kini ! Niti i jedan klub u evropi u kojem je igrao Asanso. Samim tim siguran sam da Gospodin Lipi nikada nije ni video Asana,a sisguran sam ni vas gospodine Binicu .Tako da ovo vase bulaznjenje ,najbolja rec koje mogu da se setim ,je kompletno lazno .Upravo zbog ove notorne lazi kada ste u svojoj zavisti i mrznji ,zamenili Japan i Kinu .Bar da ste se potrudili da to uradite malo manguspskije ,i proverite da Lipi nikada nije bio trener u Japanu.Asano se vec pokazao upravo sve kontra od onoga sto ste rekli,to sve govori o vama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija