• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2019

21:49

ZAR TREBA DA SE PRAVDAMO ŠTO SMO PROŠLI? Savo Milošević grmeo na turske novinare...

Partizan

ZAR TREBA DA SE PRAVDAMO ŠTO SMO PROŠLI? Savo Milošević grmeo na turske novinare...

Podeli vest

Naelektrisana atmosfera viđena je na konferenciji za novinara posle meča između Partizana i Malatije, gde je jedan turski predstavnik medija pokušao da isprovocira trenera crno-belih Sava Miloševića

Turskog novinara je interesovalo zašto su crno-beli odugovlačili veći deo meča, što je razbesnelo Miloševića koji mu je postavio kontrapitanje.

(VIDEO/FOTO) PAMTIĆE SE SAMO PROLAZ! Velika greška Stojkovića donela Malatiji rano vođstvo, ali crno-beli idu dalje

- Nemam komentar na pitanje to što ste rekli da smo odugovlačili. Negativna pitanja turskih novinara nisu mi logična. Ispada da treba da se pravdamo što smo prošli dalje. Da je Malatija prošla dalje mi bismo čestitali - vidno ljut je bio Milošević na ovu provokaciju, pa skrenuo pažnju na stil igre:

- Od početka smo planirali da igramo ovako. Dogovor je bio da, ko god dao gol, ne menjamo strategiju na terenu - objasnio je Milošević.

Imam tri rase u ekipi

Milošević je skrenuo pažnju na priče o rasizmu, koje su kružile Humskom u prethodnih sedam dana.

- Na našoj utakmici nije bilo rasizma. Mi u našoj ekipi imamo tri rase u ekipi. Potpuno je besmisleno da imamo rasizam na tribinama. Ne bih objašnjavao na šta se odnosio slogan, to se odnosi na navijačko opredeljenje. Mi nemamo problem s rasizmom - rekao je Milošević.

Kako je naveo, Partizan je na karakter otišao u plej-of za ulazak u Ligu Evrope, iako mu splet okolnosti na početku meča i rano primljeni gol nisu išli na ruku.

- U najkraćem, nismo najbolje odigrali prvo poluvreme. Primili smo rani gol i sve je ukazivalo da se neće dobro završiti. Presudio je karakter, voljni momenat. Uspeli smo da sačuvamo gol i da na karakter održimo utakmicu. Nismo imali sreće da damo gol. Ako saberemo obe utakmice, mislim da smo zasluženo prošli u 4.kolo - rekao je Milošević.

Prema njegovim rečima, Malatija je ekipa koja svakom može da postigne gol.

- Nije nas iznenadila Malatija. Jesmo nesmotreno primili gol iz kiksa. Znali smo da moramo da obratimo pažnju na njihovu brzinu. Manje više utakmica se odvijala onako kako smo očekivali.
Malatija je u stanju bilo kome da da gol. To sto su dali gol apsolutno je moglo sa se očekuje. Suđenje nikad ne komentarisem
- naveo je Milošević.

(FOTO) TURCI, PA STVARNO NEMATE POJMA! Partizan ima "vatru" u svojim redovima!

On je naveo da je prava šteta što su se Partizan i Malatija sastali u ovoj rundi ističući da obe ekipe zaslužuju da se nađu u grupnoj fazi Lige Evrope.

- Konstantno ponavljam, govorio sam da je u 3.rundi nesreća što igramo protiv Malatije, jer obe ekipe imaju kvalitet za Ligu Evrope. Igrali smo mi fenomenalno u Beogradu. Što se tiče sjajne igre Pavlovića, meni godine nisu bitne. Oni su tu što pokazuju kvalitet, a godine nisu bitne - rekao je Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija