• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2019

20:53 >> 20:50

(VIDEO) STEVANOVIĆEV ŠOU PRED MOLDE! Partizan rutinski protiv Rada, briljantna partija mladog veziste!

Partizan

(VIDEO) STEVANOVIĆEV ŠOU PRED MOLDE! Partizan rutinski protiv Rada, briljantna partija mladog veziste!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Rad u petom kolu Superlige Srbije sa 3:0 uz dva pogotka mladog Filipa Stevanovića i tako na odličan način najavili utakmicu protiv Moldea u plej-ofu Lige Evrope

Ekipa Save Miloševića na odličan način najavili je susret sa norveškim Moldeom u plej-ofu Lige Evrope ovog četvrtka. Onako kako su se nadali u crno-belom taboru tako su i ovaj meč rešili u svoju korist, bez mnogo muke.

(VIDEO) ON JE PARTIZANOVO BLAGO! Sjajni Stevanović provozao Radovce i postigao odličan gol!

Crno-beli su dominirali tokom čitavog meča, ali je uvodnih 25 minuta pretilo da uspava publiku u Humskoj. Ipak, Ognjen Ožegović ispratio je centaršut Aleksandra Lutovca i glavom loptu sproveo u mrežu. Tada je počela sasvim drugačija priča na terenu.

Gosti nikako nisu uspevali da dođu do šanse za gol, a Filip Stevanović i raspoloženi Ožegović imali su dobre prilike, međutim, do poluvremena nije bilo promene.

Ipak, gde je stao Partizan u prvom, nastavio je u drugom delu igre. Prošetao se Stevanović kroz odbranu Rada, igrači su padali kao kegle, a lopta završila u mreži Markovića za 2:0 i najavu pobede. Potvrdio je trijumf mladi vezista u 89. minutu i pokazao zašto ga svi smatraju velikim potencijalom.

Partizan sada čeka put u Norvešku na meč plej-ofa Lige Evrope protiv Moldea u četvrtak od 21.00.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PARTIZAN - RAD 3:0 (1:0)

Ožegović u 26. minutu, Stevanović u 65. i 89. minutu za Partizan

Stadion: Partizana, Sudija: Miloš Đorđić

Partizan: Stojković – Pešukić, Vujačić, Pavlović, Brežančić – Šćekić, Zdjelar – Lutovac (od 63. Lakčević), Suma (od 68. Pavlović), Stevanović – Ožegović (od 81. Sadik).


Rad: Marković - Smiljanić, Nikolić, Riznić (od 65. Kovalenko), Bašanović - Šaka (od 77. Busnić), Stjepanović - Jagodić, Kasalica, Tričković (od 69. Živković) - Trifunović.

Tok meča:

KRAJ MEČA! Partizan rutinski do pobede protiv Rada!

89. minut - GOOOOOOL! Ponovo odlični Stevanović! Stavlja tačku vezista na ovaj meč!

81. minut - Koristi poslednju promenu i Milošević. Na teren šalje Umara Sadika, koji menja Ožegovića.

77. minut - Poslednja izmena Rada. Umesto Šake u igri je Busnić.

69. minut - Nova promena u gostujućem sastavu. Iz igre izlazi Tričković, a na terenu je Živković.

68. minut - Nova promena u domaćem sastavu. Umesto Sejduba Sume, u igri je Lazar Pavlović.

65. minut - Promena u Radu. Umesto Riznića u igri je Kovalenko.

65. minut - GOOOOOL! Sjajni Filip Stevanović! Prošetao se vezista Partizana kroz kazneni prostor Rada, nanizao nekoliko igrača i matirao golmana Markovića za 2:0!

63. minut - Prva promena Save Miloševića, umesto Lutovca u igri je mladi Lakčević.

60. minut - Dve velike šanse za crno-bele u kratkom vremenskom intervalu, ali se oba puta istakao Marković. Prvo je odbranio šut Ožegovića, a onda i Stevanovića.

52. minut - Prva ozbiljna prilika u drugom za Partizan, pripretio je Stevanović, ali njegov šut ide malo pored leve stative.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Partizan vodi golom Ožegovića!

45. minut - Igraće se još jedan minut sudijske nadoknade.

37. minut - Velika prilika i promašaj Ožegovića. Ponovo je Lutovac uposlio napadača crno-belih, ali se ovaj propisno obrukao.

26. minut - GOOOOOL! Ožegović donosi prednost Partizanu! Odlično je napadač ispratio centaršut Lutovca i glavom pogodio mrežu!

23. minut - Najbolja šansa do sada ne meču, ali ponovo nije morao da reaguje golman Marković. Odlično defanzivci Rada blokiraju šut Stevanovića.

21. minut - Još uvek bez pravih šansi na obe strane, golmani su spremni na obe strane i hvataju svaki pokušaj centaršuta. Prvo Ožegović, a onda i Trifunović ostali su kratki.

10. minut - Prva prilika za Partizan na utakmici, nakon kornera pokušao je mladi Filip Stevanović, ali njegov šut ide pored gola.

1. minut - Utakmica je upravo počela, početni udarac izveli su fudbaleri Partizana.

18.51 - Ekipa Partizana savladala je Rad na prethodnih sedam međusobnih susreta pa je tako sa razlogom veliki favorit na ovom meču.

18.40 - Što se tiče klupe za rezerne igrače tamo su Nemanja Stevanović Urošević, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Sadik, Nikola Lakčević i Strahinja Jovanović za Partizan, odnosno,  Mladen Živković, Tanović, Kovalenko, Busnić, Živković, Bjedov i Vanja Ilić za Rad.

18.25 - Trener Partizana Savo Milošević malo je promešao karte za ovaj meč pa će tako šansu od početka dobiti Lutovac, Stevanović i Ožegović, u odnosu na meč u Malatiji. Takođe, Perišu Pešukić debitovaće za crno-bele.

18.10 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču petog kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i Rada. Crno-belima je u mislima samo pobeda, dok će gosti sa Banjice pokušati da naprave iznenađenje u Humskoj. Uz informer.rs pratite dešavanja sa stadiona Partizana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija