• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

13:02

GOTOVO! Natho Partizanov naredne tri sezone, evo koliko će zaraditi za to vreme

Partizan

GOTOVO! Natho Partizanov naredne tri sezone, evo koliko će zaraditi za to vreme

Podeli vest

Iskusni izraelski vezista Bibras Natho, prošlosezonski fudbaler Olimpijakosa, dogovorio je trogodišnju saradnju sa Partizanom prema kojoj mu sleduje 1.800.000 evra

Ostalo je još samo da se potpiše ugovor, ali uslovi su dogovoreni i još puka formalnost deli bivšeg vezistu CSKA i Olimpijakosa od toga i da zvanično postane fudbaler Partizana.

Njegova godišnja plata iznosiće 600.000 evra po sezoni, 1.800.000 za tri godine, što će ga svrstati u red najplaćenijih igrača u Partizanu.

Natho je celo leto na radaru crno-belih i targetiran je kao najveće pojačanje ovog prelaznog roka, a o kakvom igraču se radi iz prve ruke je posvedočio krilni fudbaler Partizana Zoran Tošić, koji je sa njim delio svlačionicu tri sezone u Moskvi.

Kapiten izraelske reprezentacije je prošlog leta napustio CSKA i prešao u Olimpijakos, za koji je prošle sezone odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima i postigao jedan gol, a od 1. jula je slobodan igrač.

Za Izreal je odigrao 60 mečeva, a ukoliko ne bude većih iznenađenja ove sezone ćemo ga gledati u crno-belom timu kao okosnicu u veznom redu kluba iz Humske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija