• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

11:42

SVE SMO BOLJI I BOLJI! Stevanović posle šoua protiv Rada: Najvažnije je da ekipa pobeđuje

Partizan

SVE SMO BOLJI I BOLJI! Stevanović posle šoua protiv Rada: Najvažnije je da ekipa pobeđuje

Podeli vest

Mladi fudbaler Partizana Filip Stevanović, posle pobede crno-belih protiv Rada (3:0) u 5. kolu Superlige, rekao je da je trijumf psihološki važan pred utakmicu sa Moldeom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope

Partizan se posle kiksa protiv Napretka prethodnog vikenda i ne baš blistave partije na gostovanju Malatiji, vratio na pobednički kolosek trijumfom protiv Rada u kome se posebno istakao mladi Filip Stevanović.

- Znamo kako nam je bilo sa Napretkom. Bili smo totalno ispražnjeni, a sada ne samo da smo pobedili već je ušlo i dosta novih igrača što je posebno važno za tim i rotacije. Sve smo bolji i bolji. Posle malog pada opet smo krenuli pobedničkim putem i nadam se da ce ovako ostati još dugo - rekao je Stevanović za klupski sajt.

(VIDEO) STEVANOVIĆEV ŠOU PRED MOLDE! Partizan rutinski protiv Rada, briljantna partija mladog veziste!


U meču protiv Rada, 16-godišnji Stevanović bio je dvostruki strelac, a posebno je bio upačatljiv prvi gol kada je "nanizao" nekoliko protivničkih igrača.

- Ne opterećujem se time. Najvažnije je da ekipa pobeđuje, a moj cilj je naravno da pomognem ekipi u zadatku. Fudbal mnogo volim i svaki minut na terenu mi mnogo znači. Samo konstantna igra i praksa mogu pomoći svakom igraču da stiče samopuzdanje, da radi na sebi i izvlači iz sebe ono najbolje. Sve ono što ti je Bog dao mora da se konstantno usavršava. Trudim se da iz utakmice u utakmicu napredujem što je moguće više i da se dokazujem u što boljem svetlu - rekao je Stevanović i dodao da mu prijaju skandiranja njegovog imena sa tribina.

BOMBA U HUMSKOJ! Natho stigao u Beograd, potpisuje za Partizan

Pored Stevanovića, meč u Humskoj obeležio Nikola Lakčević koji je imao debitanski nastup.

- Pričali smo dosta pošto smo cimeri. Želeo bih da mu čestitam na debiju i nadam se da će uskoro postići prvenac. Važno je da svi radimo maksimalno, da ne odustajemo i sve će doći u najbolje vreme za svakog od nas. Svi nam kažu da uživamo i igramo fudbal - zaključio je Stevanović.

Utakmica između Partizana i Moldea igra se u četvrtak pred praznim tribinama stadiona u Humskoj zbog kazne od UEFA.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija