• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Gligorić

24.08.2019

13:48

IGRAČI PARTIZANA NAJAVLJUJU MEČ SEZONE U NORVEŠKOJ! Tamo nam je biti ili ne biti!

Partizan

IGRAČI PARTIZANA NAJAVLJUJU MEČ SEZONE U NORVEŠKOJ! Tamo nam je biti ili ne biti!

Podeli vest

Desni bek Partizana Nemanja R. Miletić kaže da će od rezultata revanš meča protiv Moldea zavisiti ostatak sezone crno-belih, jer bi bilo pogubno ako bi drugu godinu zaredom ostali bez Lige Evrope

Revanš protiv Moldea u Norveškoj za nas je biti ili ne biti, poručuje desni bek Partizana Nemanja R. Miletić (28)! Crno-beli su u četvrtak uveče savladali Skandinavce 2:1 (1:1) u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope, ali uprkos prednosti, sledećeg četvrtka u gostima moraće da budu i te kako oprezni.
Ekipa iz Humske slavila je uprkos slabijoj igri i toga su svesni izabranici Save Miloševića.

Potcenili rivala

Zato Miletić poziva saigrače da se što bolje spreme za revanš, jer Partizan ne sme drugu godinu zaredom da ostane bez plasmana u Ligu Evrope.

- Moramo da budemo oprezni, ne smemo da se opuštamo i da dozvolimo da kao protiv Malatije rano primimo gol. Ne znam da li će nam biti jedan pogodak dovoljan za prolazak, neću više da nagađam. To sam uradio pred meč s Turcima, pa neke stvari nisu ispale kako treba. Moramo da se spremimo, meč u Norveškoj nam je na sve ili ništa. To je utakmica sezone i od nje sve zavisi - poručuje Miletić.

Iz početka

Tamo idemo s razmišljanjem kao da je 0:0, a ne 2:1 za nas
Slobodan Urošević

Osim grupne faze Lige Evrope i novih šest evropskih mečeva, Partizan bi eliminacijom Moldea dobio novčanu nagradu od 2,92 miliona evra. Miletić upozorava da je Molde ozbiljna ekipa i priznaje da su ih crno-beli potcenili u prvom meču.

- Možda smo malo potcenili Molde i Bog nas je kaznio zbog toga. Imamo vremena da se spremimo za revanš na pravi način. Molde je dobra ekipa, u svakom trenutku znaju šta rade. Kad nemaju rešenje, pošalju loptu unapred, a tamo uvek imaju jednog ili dvojicu igrača. Možemo da budemo zadovoljni rezultatom, ali ne i igrom. Tamo nas čeka veštačka trava, motivisan rival, ali idemo po prolaz u Ligu Evrope. Znamo šta bi nam to značilo - kaže Miletić.

Foto: Starsportphoto

19

GOLOVA POSTIGLI SU FUDBALERI PARTIZANA OVE SEZONE NA DEVET UTAKMICA

Jedan od najboljih igrača crno-belih od početka sezone je levi bek Slobodan Urošević. Asistent kod drugog gola, koji je dao Zoran Tošić, kaže da još ništa nije gotovo i da crno-beli u Norvešku idu po pobedu.

- Nismo dobro ušli u meč, trebalo nam je vremena da uspostavimo ritam. Osvojili su više duela od nas, možda su čak u prvom poluvremenu bili i bolji. I ona deca su nas sjajno podržala, mnogo nam je značilo njihovo navijanje. Molde nas nije iznenadio, više smo sami sebe iznenadili. Srećom, uspeli smo da se vratimo odmah posle primljenog gola. Tamo idemo s razmišljanjem kao da je 0:0, a ne 2:1 za nas - kaže Urošević.

 

 

 

Na pobedu

Strelac prvog gola Sejduba Suma najavljuje da će njegov tim ići na pobedu i u revanšu.

- Pobeda je uvek dobra, sada smo u solidnoj situaciji, možemo da odigramo i nerešeno, ali ići ćemo na pobedu. Verujem da će novi igrač Natho mnogo pomoći ovoj ekipi - zaključuje Suma.

Sadiku skrenuta pažnja na ponašanje

Napadač Partizana Umar Sadik odigrao je vrlo loše poluvreme protiv Moldea u četvrtak, a onda je snimljen kako tokom drugog poluvremena telefonira dok se crno-beli na terenu bore s Norvežanima. Njegov potez naišao je na osudu navijača kluba iz Humske, a pojedini su na društvenim mrežama tražili da se raskine njegova pozajmica i da se Nigerijac vrati u Romu. Iz kluba nam je rečeno da je Sadiku skrenuta pažnja na ponašanje, da je shvatio gde je pogrešio i da ništa slično neće ponoviti.

Podrška mališana oduševila sve

Partizan na utakmici protiv Moldea zbog kazne UEFA nije imao podršku najvatrenijih navijača, ali na tribinama je bilo oko 5.500 mališana mlađih od 14 godina, koji su oduševili sve. Klinci su bodrili Partizan od prvog do poslednjeg trenutka, a mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da je to najlepša podrška koju je Humska ikad videla.
Miletić je nakon meča vrlo emotivno doživeo podršku najmlađih partizanovaca.
- Ovo je možda i najbolja atmosfera i navijanje pred kojim sam igrao. Deca su bila fenomenalna. Kada sam video njih pet hiljada kad sam krenuo na zagrevanje krenule su mi suze - otkriva Miletić.
Podrškom mališana bio je oduševljen i fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić, koji je na svoj Instagram stori postavio sliku utakmice uz komentar "Bravo momci, od večeras samo decu na stadion".

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija