• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2019

20:50

BIO SAM NA POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME! Tomas progovorio o narkoticima pa poslao poruku ZVEZDI!

Partizan

BIO SAM NA POGREŠNOM MESTU U POGREŠNO VREME! Tomas progovorio o narkoticima pa poslao poruku ZVEZDI!

Podeli vest

Novi košarkaš Partizana Rašon Tomas odradio je prvi trening u crno-belom dresu, a pritom odgovarao na neka jako zanimljiva pitanja

Tomas je nedugo nakon što je predstavljen kao pojačanje Partizana upao je u problem jer je u njegovom automobilu pronađeno nekoliko pilula ekstazija, 3,5 grama marihuane, kao i dve boce ulja od hašiša.

IMA LI NADE ZA KAPITENA I SP? Teo skinuo "čizmu"!

- Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, ali je to sada iza mene. Sada sam posvećen ovom timu i novoj sezoni - rekao je Tomas na treningu Partizana.

Otkrio je i kako se uklopio u novi tim, ali i šta misli o Andrei Trinkijeriju.

- Super su momci, hoće da pomognu da budemo bolji. Trenirao sam cele nedelje sa trenerom i mogu već sad da kažem da je vrlo taktičan i voli svoje košarkaše. Želi mnogo stvari, ali na kraju svega želi da budemo sve bolji i igramo na pravi način - tvrdi Amerikanac.

Već ima i nekih anegdota iz srpske prestonice gde je navijačima Zvezde koji su bili ljubopitljivi dao "obećanje" da će do kraja sezone oni promeniti boje kluba za koji navijaju.

- Često kad izađem ovde negde, pitaju me jesam li košarkaš, pa pitaju da li igram za Crvenu zvezdu, a ja odgovorim: Ne, Partizan. Oni kažu na to: ooooou. Ili, ako navijaju za Zvezdu, ja im kažem da će do kraja sezone navijati za Partizan. Čuo sam da je derbi velika stvar pa će biti zanimljivo - konstatovao je Tomas.

Da podsetimo, on je u Partizan stigao iz Sasarija, iako je bio na pragu Makabija, a u proseku je beležio 12,5 poena po meču uz 2,1 asistenciju i 6,6 uhvaćenih lopti.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
brzo

pre 4 godine

ces ti nazad... vratice te Zvezda na fabricko podesavanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija