• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2019

13:10

MILOŠEVIĆ PRED MOLDE: Zvezdin uspeh nas motiviše, idemo na put sa velikom ambicijom!

Partizan

MILOŠEVIĆ PRED MOLDE: Zvezdin uspeh nas motiviše, idemo na put sa velikom ambicijom!

Podeli vest

Trener Partizana Savo Milošević čestitao je Crvenoj zvezdi prolazak u Ligu šampiona, te istakao da taj uspeh može da motiviše i njegovu ekipu, koja u četvrtak igra revanš sa Moldeom za prolazak grupnu fazu Lige Evrope

- Sve čestitke Crvenoj zvezdi, prvo zbog ulaska u Ligu šampiona, a onda i zbog toga što je uspela to da uradi dva puta zaredom. Nije mala stvar, niti je jednostavno, pogotovo što je Zvezda u obe sezone igrala od početka kvalifikacija. Dobra je to stvar za srpski fudbal - istakao je Milošević.

Strateg crno-belih naglasio je da uspeh večitog rivala može da bude koristan i za njegovu ekipu.

- Sigurno je da je Zvezdin uspeh motiv više za nas. To je onaj zdravi rivalitet o kojem sam pričao. Bilo bi idealno za srpski fudbal da i mi prođemo dalje, da imamo dva kluba u grupnoj fazi u Evropi - rekao je Savo.

Milošević se zatim okrenuo utakmici protiv Moldea, koja je će se odigrati u Četvrtak (19.00), Partizan je prvi duel dobio (2:1), ali sada sledi gostovanje u Norveškoj. Savo kaže da njegovi momci moraju dosta stvari da koriguju, kako bi prolazak u grupnu fazu Lige evrope bio siguran.

NAJJAČI PARTIZAN IDE PO LIGU EVROPE! Ostojić u avionu za Molde!

- Dosta stvari! Nemamo dovoljno vremena ovde na aerodromu da bih sve ispričao. Videli ste i na primeru Crvene zvezde koliko je bitno što su imali vremena da se osveže, što nisu igrali utakmicu za vikend i zbog tog odlaganja sam zahvalan čelnicima Superlige. Igrači su nam se oporavili, najvažnije je da smo kompletni. Idemo na put sa velikom ambicijom da u Moldeu popravimo ono što smo zabrljali u prvom poluvremenu meča u Beogradu. Biće teško, ali ne bi bilo ni normalno da na ovom nivou takmičenja ne bude tako - dodao je Milošević.

Ipak, on je rekao da dva gola koja je Partizan postigao u Beogradu, mnogo znače njegovom timu. 

- Meni najviše znači što smo mi dali dva gola Moldeu, to može da nam koristi. Mnogo je lakše analizirati rivala kada jednom odigrate meč protiv njega. Pred prvi meč je bilo nekih iznenađenja, ali teško da će ih biti za revanš - završio je trener Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija