• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2019

22:54 >> 22:49

(VIDEO) NATHO HTEO POBEDU, AZ KUĆI ODNEO BOD! Partizan sa igračem više do remija protiv Holanđana pred 20.000 mališana!

Partizan

(VIDEO) NATHO HTEO POBEDU, AZ KUĆI ODNEO BOD! Partizan sa igračem više do remija protiv Holanđana pred 20.000 mališana!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su 2:2 (1:1) protiv ekipe AZ Alkmara pred više od 20.000 mališana u Humskoj. Crno-beli su imali igrača više od 27. minuta, ali nisu uspeli da dođu do pobede i pored sjajnog Bibrasa Natha

 

Počelo je loše, moglo je da bude sjajno, a na kraju od svega samo bod! Partizan je svoju evropsku avanturu započeo nerešenim rezultatom protiv AZ Alkmara pred više od 20.000 mališana koji su napunili stadion u Humskoj.

(VIDEO) HOLANĐANI ODUŠEVLJENI PARTIZANOVOM PUBLIKOM! Više od 20.000 mališana bordi crno-bele, stigla reakcija AZ-a!

Pesma i dečja graja nosili su crno-bele tokom 90 minuta na premijeri Lige Evrope. Bio je bolji Partizan, imao više od igre, propustio nekoliko sjajnih prilika koje su propustili Takuma Asano, Lazar Marković i Umar Sadik. Holanđani su uglavnom pretili dok nisu ostali sa igračem manje, ali crno-beli nisu naplatili veće brojčano stanje na terenu tokom gotovo 65 minuta igre.

Foto: Starsportphoto

Počelo je loše po Partizan. Prvu pravu priliku gosti su iskoristili posle sjajne akcije i u 13. minutu Stengs je pogodio gol Vladimira Stojkovića nakon što su u dva poteza izbacili celu odbranu crno-belih.

Dobre vesti za domaće stigle su u 27. minutu kada je Svenson dobio direktan crveni karton posle starta nad Asanom. Japanac je sam krenuo ka golu AZ-a, a nakon starta protivnika i isključenja Holanđani su ostali sa 10 igrača.

Foto: Starsportphoto

Delovalo je da će Partizan to umeti da iskoristi. Penal u 42. minutu nakon faula nad Sadikom iskoristio je Bibras Natho mirnom završnicom i najavio ono što će se desiti u 61. minutu. Ponovo u glavnoj ulozi Nigerijac koji pogađa stativu iz izgledne prilike, a na odbijenu loptu naleće sjajni Izraelac i šalje je u mrežu za potpuni preokret.

Ipak, svega 180 sekundi kasnije stiže odgovor. Badu je odlično trčao u kontri, video ga je Stengs i poslao mu sjajnu loptu. Napadač Alkmara odlično se snašao i prevario Stojkovića za izjednačenje.

Foto: Starsportphoto

Mogli su crno-beli do pobede, ali je Marković promašio iz izgledne situacije, a onda Suma svojim šutem pored gola potvrdio prvi bod za Partizan u Ligi Evrope.

Moglo je više, ali ovakva igra ekipe iz Humske može da raduje.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

PARTIZAN - AZ ALKMAR 2:2 (1:1)

Natho u 42. minutu (penal) i 61. minutu za Partizan - Stengs u 13. minutu i Badu u 66. minutu za AZ

Stadion: Partizana (Beograd), Sudija: Marko Guida (Italija)

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Šćekić (od 80. Suma), Zdjelar – Tošić (od 63. Marković), Natho, Asano – Sadik (od 88. Gigić)

AZ ALKMAR:  Bizo – Svenson, Flar, Vujtens (od 55. Hacidijakos), Vijndal – Mitdsjo, De Vit, Kompajners – Stengs, Badu, Idrisi (od 31. Sugavara). 

KRAJ!

90. minut - Igraće je još tri minuta nadoknade!

88. minut - Treća promena u Partizanu. Umesto Sadika na terenu je Petar Gigić.

85. minut - Ostao je sam Marković na golmana Bizo-a i odlučio da ga lobuje. Prebacio je ofanzivni vezista ceo gol. Propala je dobra prilika za Partizan.

84. minut - Poslednja promena u ekipi Alkmara, na terenu je Žordi Klasi koji menja strelca prvog gola, Stengsa.

Foto: Starsportphoto

83. minut - Odlična prilika za Sumu! Ostao je sam vezista crno-belih na nekih 15 metara od gola AZ-a, ali lopta ide pored gola.

82. minut - Ponovo pokušava Asano, ali opet ništa od svega.

80. minut - Druga promena Save Miloševića, umesto Šćekića u igri je Sejduba Suma.

77. minut - Pokušaj Šćekića iz velike daljine, ali Bizo to lako brani. Partizan kontroliše utakmicu, ima posed lopte, a videćemo hoće li uspeti to da naplati do kraja.

66. minut - Šok u Humskoj! Nakon preokreta Badu postiže gol za izjednačenje posle sjajnog solo prodora!

63. minut - Prva promena u Partizanu, umesto Tošića u igri je Lazar Marković.

61. minut - GOOOOOOL! NATHO DOVODI PARTIZAN U PREDNOST! Prvo se Sadik nije proslavio i pogodio stativu. Na svu sreću Iraelac na pravom mestu!

55. minut - Druga promena kod gostiju. Umesto Vujtensa na terenu je Hacidijakos.

54. minut - Pokušaj Natha, ali opet preko gola.

49. minut - Dve sjajne prilike za Partizan! Sebičan je bio Asano, imao je samog Nemanju Miletića na drugoj strani, ali ga nije proigrao i upropastio veliku priliku. Nakon toga ponovo u šasni Japanac, ali njegov šut ide pored gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME! Partizan preko Natha do izjednačenja, crno-beli imaju igrača više!

Foto: Starsportphoto

45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade!

42. minut - GOOOOOL! NATHO! Siguran Izraelac za 1:1!

41. minut - PENAL ZA PARTIZAN! Pao je Sadik, a sudija Guida pokazao na belu tačku! Crno-beli će imati priliku za izjednačenje!

37. minut - Kakvu je šansu sada propustio Asano! Natho je poslao sjajan centaršut za Japanca koji je ostao sam, ali je glavom prebacio ceo gol.

31. minut - Mora trener Slot da menja nakon crvenog kartona. Umesto napadača Idrisija ulazi mladi Sugavara.

27. minut - Crveni karton za AZ! Svenson je napravio faul kao poslednji igrač odbrane srušio Takumu Asana i dobio isključenje! Partizan ima igrača više gotovo 65 minuta do kraja meča!

22. minut - Nakon gola AZ-a, prilično je pao ritam utakmice, uglavnom se igra na sredini terena.

13. minut - GOOOOL! AZ Vodi! Sjajna akcija Holanđana koju završava Stengs!

10. minut - Pokušao je Tošić desnom, slabijom nogom posle asistencije Umara Sadika, ali i njegov šut ide preko gola Bizoa.

7. minut - Velika prilika za AZ, pokušao je Idrisi, ali je bio izblokiran.

3. minut - Prva prilika za Partizan, uspeo je Zoran Tošić da se snađe i proigra Bibrasa Natha koji šutira preko gola.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

20.50 - Dečja graja odzvanja Humskom.

 

 

20.42 - Lepa slika iz Humske, mališani polako pune stadion.

Foto: FK Partizan

20.22 - Na klupi su ostali sledeći igrači:

Partizan: N. Stevanović, Brežančić, Vujačić, F.Stevanović, Marković, Suma, Gigić.

AZ: De Bur, Sugava, Ouvejan, Hatsidijakos, Gudmunson, Klasi, Drujf.

20.04 - Evo kakva je atmosfera ispred stadiona Partizana sat vremena pred početak meča:

 

 

20.00 - Fudbaleri Partizana na večerašnjem meču pokušaće da dođu do 102. pobede u Evropi. Ovo će biti tačno 258. meč crno-belih koji su uz 101 pobedu, doživeli 100 poraza uz 56 remija.

19.50 - Evo i sastava za koji se odlučio trener AZ Alkmara, Arne Slot:

AZ: Bizo – Svenson, Flar, Vujtens, Vijndal – Mitdsjo, De Vit, Kompajners – Stengs, Badu, Idrisi. 

19.45 - Izašli su i zvanični sastavi. Trener Partizana Savo Milošević nije se odlučio na iznenađenja, Natho od početka na terenu.

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Šćekić, Zdjelar – Tošić, Natho, Asano – Sadik.

19.40 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču prvog kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i AZ Alkmara. Crno-beli protiv holandskog predstavnika traže prvu pobedu koja bi im omogućila lakši put ka konačnom cilju - proleću u Evropi. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Humske.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Net

pre 4 godine

Evo vam video gde se vidi kako su posle utakmice Nemci pustili na stadionu navijačima Zvezde da gledaju Dinamo Zagreb i hrvatsko ludilo od 4-0 protiv italijanske Atalante https://www.facebook.com/HNLPrva/videos/2421639744781152/

Rale

pre 4 godine

Japanac vas je*e pa rastura! Vuletiću budi srećan ako ostane ovaj rezultat.

SS

pre 4 godine

A baš nam i ta mala deca kulturno i fino navijaju pored trenera vođa ekipa iz cele Srbije, "sudija pederu" ,taman da se i oni vaspitaju na vreme dok ne stasaju u onakve zbog kojih je zabranjena publika.Samo napred Srbijo,u nove pobede.

SS

pre 4 godine

Bruka i sramota,žao mi dece da gledaju propast,a u holandiji mogu da igraju trener AZ sa stručnim štabom,jer od partizanovih sišoSuma,SadikiKrakati,i kikirikiAjsamo nema vajde.

Milovan 2

pre 4 godine

Partizan je po igri i šansama zaslužio pobedu nažalost nije ih poslužila sreća. Postoji jedna izreka ko drugome jamu kopa sam u nju pada Ako nekoga toliko mrziš iz čiste ljubomore to vam neće doneti sreću Sva ta mržnja prema Zvezdi vam se vraća na ovakav način. U komentarima sam dosta puta napisao sve dok vodite tuđu brigu nećete imati uspeha. Umesto analize Zvezdinog poraza protiv Bajerna analizirajte igru Partizana protiv Alkmara. Nadam se da će i Partizan i Zvezda proći grupnu fazu lige Evrope i Lige Šampiona.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija