• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2019

23:17

MILOŠEVIĆ: SA PROPUŠTENIM ŠANSAMA NI U NAŠOJ LIGI NE MOŽEMO DA POBEDIMO! Trener Partizana nezadovljan posle remija protiv AZ-a!

Partizan

MILOŠEVIĆ: SA PROPUŠTENIM ŠANSAMA NI U NAŠOJ LIGI NE MOŽEMO DA POBEDIMO! Trener Partizana nezadovljan posle remija protiv AZ-a!

Podeli vest

Trener fudbaler Partizana Savo Milošević skrenuo je pažnju na veliki broj propuštenih prilika crno-belih kao osnovni razlog što je beogradski klub odigrao samo 2:2 protiv AZ Alkmara sa igračem više u prvom kolu Lige Evrope

Partizan je imao igrača više i prednost od 2:1 na domaćem terenu, ali je na kraju odigrao samo 2:2 protiv holandskog tima na startu Lige Evrope.

Milošević kao isključivi razlog remija vidi veliki broj propuštenih prilika, a u takvim sitacijama se ne može pobediti ni mnogo slabiji rival od AZ-a.

- S obzirom na okolnosti bod nije dovoljan, ali budući da smo gubili onda mogu i da budem zadovoljan rezultatom. Ponavlja nam se da propustimo mnogo šansi, a u takvoj situaciji ne bismo mogli ni u domaćem prvenstvu da dobijemo. Čudno je da nam se to ponavlja, da nemamo koncentraciju u završnici. To ćemo morati da radimo - rekao je Milošević za RTS posle meča.

(VIDEO) NATHO HTEO POBEDU, AZ KUĆI ODNEO BOD! Partizan sa igračem više do remija protiv Holanđana pred 20.000 mališana!

Kako je naveo, igrači AZ Alkmara ga nisu iznenadili, ali uprkos njihovoj dobroj igri Partizan je stvarao prilike, koje su ostale nerealizovane.

- Momci su igrali lepo i nisu me iznenadili. Imaju opansne igrače. Sve što smo očekivali, videli smo na terenu. Odgovorili smo im, preokrenuli, došli do igrača više i šansi, ali ih nismo iskoristili - rekao je Milošević.

Komentarišući minimalnu pobedu Junajteda protiv Astane u Kazahstanu, Milošević je rekao da nema lakih protivnika, ali da se već okreće duelu protiv Crvene zvezde u nedelju.

- Nema lakih protivnika, a to će biti i u našoj grupi. Kada uđete u grupnu fazu nikome nije lako igrati. Ovo veče je arhivirano, fudbal je takav. Čekamo ono što dolazi, a ono što je završeno ostaje u arhivi - završio je izlaganjej Milošević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stjepan supanc

pre 4 godine

какав геније од тренера ???? па није важно тутубане колико је шанси пропуштено важно је да не примиш гол .... у којо ли си ти књижари купио тренерску диплому .....

Jao

pre 4 godine

Nek ste zdravo samo, ovako se ne igra fudbal gdje sa igraca vise i sto sansi dolazite u situaciju da niodkuda primate golove. Na zalost gubilacki mentalitet i pogrešna sportska filozofija vas nece dalje odvesti od takmičenja iz grupe kao i mnogo puta ranije, ista stvar sa zvijezdom. Fudbal se igra hrabroscu i srcem a ne samo trkom u prazno!

stanimirbrankovic

pre 4 godine

Pa Milosevicu ,sta vi radite na treningu,kakvo je ono vozanje u odbrani ,pa izbaci Miletica,on uobrazio da moze da radi sta hoce .Obican topuzina,trom ,spor ,nula...jedini Pavlovic je ok,ostali u odbrani katastrofa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija