• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

30.09.2019

17:30

PARTIZAN NEMA VREMENA ZA SLAVLJE! Trinkijeri opominje pred Veneciju!

Partizan

PARTIZAN NEMA VREMENA ZA SLAVLJE! Trinkijeri opominje pred Veneciju!

Podeli vest

Košarkaši Partizana sjajno su započeli sezonu osvajanjem ABA Superkupa, a sutra gostovanjem Veneciji otvaraju takmičenje u Evrokupu

 

Italijan smatra da njegovu ekipu čeka težak zadatak protiv motivisanog šampiona njegove rodne države.

POTUĆI ĆEMO SE, PA DA VIDIMO....Slaven Rimac pred Partizan u borbi za prvi trofej u sezoni

- Imamo jako tešku grupu, možda najtežu, što znači da će svaka utakmica biti važna. Ipak, bolje je imati tešku grupu kada četiri ekipe idu u drugu rundu, nego kada idu samo dve. Moramo ići korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne razmišljati previše, nego igrati ćrvsto kod kuće i na strani i boriti se. Imamo dosta novih igrača, dosta njih nikada nisu igrali Evrokup. Venecija ima jako dug roster, prvaci su Italije, iskusni, skupa su pet godina i biće zanimljivo - rekao je trener crno-belih Andrea Trinkijeri.

Foto: Starsportphoto

Ognjen Jaramaz, jedan od junaka trijumfa u Zagrebu, spada u grupu igrača koji će debitovati u ovom takmičenju.

- Pre svega mislim da imamo jaku grupu i da će konkurencija biti dobra. Uzimajući u obzir da ja prvi put igram u ovom takmičenju, ne mogu da definišem svoja očekivanja dok utakmice ne krenu. U svakom slučaju mislim da imamo kapacitet i potencijal da odigramo veoma dobro. Prvi protivnik je Venecija, šampion Italije i mislim da će biti veoma neizvesno, ali da možemo do pobede - rekao je Jaramaz.

Utakmica između Venecije i Partizana igra se sutra od 20 sati. U preostalim mečevima B grupe sastaju se Lijetuvos Ritas - Lokomotiva Kubanj i Tofaš - Limož.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija