• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2019

12:33

MOŽEMO DA IZAĐEMO NA KRAJ SA ASTANOM! Milošević optimista pred put u Kazahstan, ali upozorava igrače na bitnu stvar!

Partizan

MOŽEMO DA IZAĐEMO NA KRAJ SA ASTANOM! Milošević optimista pred put u Kazahstan, ali upozorava igrače na bitnu stvar!

Podeli vest

Dva dana pred duel protiv Astane u drugom kolu Lige Evrope, trener fudbalera Partizana Savo Milošević veruje u pozitivan ishod u dalekom Kazahstanu

Partizan je nakon remija protiv AZ Alkamara pred dve nedelje slavio protiv Crvene zvezde, Javora i Radničkog iz Niša, što je prema Miloševićevim rečima uticalo na dizanje samopouzdanja, ali to ne sme da se izopači u samoživost.

Mnogo je bolje raditi u dobroj i pozitivnoj atmosferi. Rezultati iz naše lige podižu samopouzdanje ekipi, ali to samopouzdanje ne sme da pređe u samoživost, kako ne bismo pomislili da smo bolji nego što stvarno jesmo. Uvek ponavljam igračima da, ako smo na svom maksimumu, vrlo mali broj ekipa može da izađe na kraj sa nama. Jako je bitno da čvrsto stojimo na zemlji i pružamo svoj maksimum - rekao je Milošević pred put u Kazahstan.

Prema njegovim rečima, Astana je domaćinska ekipa, ali i tim sa kojim Partizan može da računa na pozitivan ishod.

Sada samo i isključivo razmišljamo o protivniku. Rade se uveliko završne analize, odavno gledamo i pratimo Astanu. Ostalo je još dva dana do utakmice, imamo celu ekipu na okupu, svi su spremni, što je jako bitno. Opet ćemo morati da damo svoj maksimum, ako želimo pozitivan rezultat, a želimo ga. Mislim da je to protivnik koji je po meri, već smo rekli da su oni i AZ Alkmar ekipe sa kojima možemo da izađemo na kraj ukoliko budemo na visini zadatka. Probaćemo da ostvarimo rezultat koji će nam obezbediti borbu za nastavak takmičenja u Ligi Evrope - rekao je Milošević.

Kako je naveo, svestan je snage Astane, ali ne želi da zvuči da pohvalama na račun kazahstanskog kluba traži opravdanje za eventualni neuspeh.

U pitanju je ekipa koja je došla iz drugog šešira na žrebu. Po rangu su ispred nas i AZ Alkmara, kao i po rezultatima u Evropi. Naravno, vrlo je teško objasniti ljubiteljima fudbala u našoj zemlji da je to jako ozbiljna ekipa, koja igra Evropu praktično svake godine i da nam neće uopšte biti lako. Ali, ako bih pričao o snazi Astane, onda bi ljudi pomislili da tražim opravdanje. Čeka nas jako težak meč, ali verujem da, ako smo mi pravi, možemo da izađemo na kraj sa njima - rekao je Milošević i dodao da su svi igrači spremni za put u Kazahstan.

Meč između Astane i Partizana igra se u četvrtak od 16.50 u Kazahstanu, a u ovaj duel crno-beli ulaze sa bodom prednosti u odnosu na rivala, koji je u prvom kolu poražen na gostovanju Mančester junajtedu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija