• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2019

20:22

(VIDEO/FOTO) "VALJAK" ZARIBAO! Greške defanzivaca Partizana donele pobedu Voždovcu!

Partizan

(VIDEO/FOTO) "VALJAK" ZARIBAO! Greške defanzivaca Partizana donele pobedu Voždovcu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana doživeli su prvi poraz u prvenstvu pošto su na stadionu u Humskoj bolji od njih bili igrači Voždovca i u 11. kolu Linglong Superlige Srbije slavili sa 2:1

Loše veče za Partizan i prvi poraz u ligi izabranika crno-belih najviše ide na dušu defanzivi crno-belih koji su kumovali zasluženom trijumfu ekipe Voždovca.

Nešto bolji početak Partizana nije doneo mnogo šansi ispred gola Ilića, koji je udarce ka njemu uspeo da ukroti.

Prva promena rezultata dogodila se u 28. minutu kada je Slobodan Urošević rizično pokušao da vrati loptu golmanu Stojkoviću, Alen Mašović je presekao pas, a iskusni čuvar mreže je srušio nekadašnjeg omladinca crno-belih.

Sudija Momčilo Marković nije imao dilemu da pokaže na "belu tačku", iako je ponovljeni snimak pokazao da kontakt nije bio srazmeran padu Mašovića. Loptu je uzeo kapiten "zmajeva" Nemanja Nikolić i rutinski poslao loptu u gornji desni ugao za vođstvo Voždovca.

Vođstvo Voždovca izazvalo je burne reakcije sa klupe Partizana, Savo Milošević je besneo na sudiju Markovića, "grobari" su vređali predsednika FSS-a, pa je meč produžen devet minuta.

Partizan je u ovom delu bio bolji rival, ali je Voždovac pred kraj poluvremena mogao do ubedljvijeg vođstva da se lopta od Mašovića odbila u gol, umesto u gol-aut.

Nastavak je doneo agresivniji Partizan, Milošević je ubacio Sumu umesto Stevanovića, što je donelo nešto kreativniji pristup crno-belih, ali su gro napada išli preko Zorana Tošića i Lazara Markovića i ostali neiskorišćeni.

Ušlo se u sudijsku nadoknadu kada je Strahinja Pavlović iskoristio centaršut Natha i poravnao rezultat, međutim to nije bio kraj kada je reč o golovima na ovom meču.

Rezervista Zlatko Šehović, koji je u igru ušao umesto povređenog Rajka Brežančića pre kraj poluvremena, katastrofalno je reagovao prilikom pokušaja intervencije, lopta je došla do iskusnog Marka Devića, koji je rutinski savladao Stojkovića.

Sudija Marković je ubrzo svirao kraj, a igrači crno-belih su završili na zemlji.

Partizan je ovim porazom zaostaka za Crvenom zvezdom od jednog boda, stečen pobedom u večitom derbiju pre dve nedelje, povećao na četiri i sada se nalazi na petom mestu.

PARTIZAN - VOŽDOVAC 1:2 (0:1)

Strelac: Pavlović u 91. za Partizan i Nikolić u 28. i Dević u 96. minutu za Voždovac.

Stadion: Partizana. Sudija:  Momčilo Marković.

PARTIZAN: Stojković – Brežančić (od 46. Šehović), Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Natho – Tošić (od 81. Lakčević), Marković, Stevanović (od 46. Suma) - Asano.

VOŽDOVAC:  Ilić – Lasickas, Cvetković, Mikić (pd 76. Mihajlov), Hajdin – Nikolić, Purtić (od 54. Dević) – Stanisavljević, Zličić, Mašović (od 86. Daničić) – Stojčev.

Kraj!

90+6. minut - GOOL! Dević donosi novo vođstvo Partizanu i pobedu.

90+1. minut - GOOL! Strahinja Pavlović donosi izjednačenje Partizanu. Mladi štoper je odlično skočio i centaršut Natha sproveo u mrežu!

90. minut - Pokušava i Natho, ali je to bio lak posao za Ilića. Igraće se joše šest minuta nadoknade vremena.

85. minut - Marković šutirao preko gola. Šćekić je otišao do klupe po lekarsku pomoć.

82. minut - Sjajna šansa za Partizan. Marković je promašio izjednačenje.

78. minut - Lepa kombinacija igrača Partizana, ali je Tošić loše prihvatio loptu. Ipak, nakon lošeg prijema dobio je udarac u koleno, pa je napustio igru.

77. minut - Finiš utakmice u Humskoj. Miloš Mihajlov je zamenio Nikolu Mikića u gostujućem sastavu.

68. minut - Novi pokušaj Tošića, Ilić opet siguran.

64. minut - Voždovac uzvraća kontrama. Mašović je odlično zalomio Ostojića, ali gola nije bilo. 

Foto: Starsportphoto

 

62. minut - Pokušaj Tošića, ali lopta odlazi pored gola.

55. minut - Gužva u kaznenom prostoru Voždovca. Natho je izveo slobodan udarac, pokušali su Suma i Pavlović, ali je lopta završila u rukama Ilića.

47. minut - Odličan napad Partizana. Marković je šutirao, Ilić intervenisao, ali je nakon toga došlo do gužve kada je čuvar mreže "zmajeva" nadskočio Sumu.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme u Humskoj. Milošević je izvršio i drugu izmenu i umesto mladog Filipa Stevanovića ubacuje Sejdubu Sumu.

Foto: Starsportphoto

 

Poluvreme

45+9. minut - Kraj prvog poluvremena. U ovom minutu Zlatko Šehović je zamenio Rajka Brežančića, koji zbog povrede nije mogao da nastavi meč.

45+8. minut - Najbolja šansa za Voždovac. Malo je falilo da igrač nad kojim je Stojković skrivio penal udvostruči prednost "zmajeva". Lopta se prilikom pokušaja intervencije Brežančića odbila od Mašovića, ali je umesto u mreži završila tik pored stative.

45+4. minut - Solidan pokušaj Uroševića, ali golman Ilić ponovo sigurno interveniše.

45. minut - Odličan prekid Partizana. Sjajan centaršut, ali je Hajdin sa gol linije intervenisao. Igraće se još devet minuta u Humskoj.

44. minut - Odličan prekid izveo je Natho, intervenisao je štoper Voždovca, a lopta je završila u korneru. U narednom napadu šutirao je Lazar Marković, ali je golman Ilić bio odlično postavljen.

41. minut - Meč je nastavljen u Humskoj, navijači Partizana su skinuli sporni transparent. Očekuje se ozbiljna nadoknada vremena.

38. minut - Užasne scene u Humskoj. "Grobari" su karakterističnim povicima uticali da sudija Marković prekine utakmicu.

Foto: Starsportphoto

Milošević prigovara sudiji Markoviću

32. minut - Utakmica se nastavlja posle prekida koji je trajao nekoliko minuta. "Grobari" su bakljama obasuli teren, a klupa Partizana je negodovala zbog, prema njihovom mišljenju, neopravdano dosuđenog penala za Partizan.

28. minut - GOOL! Nemanja Nikolić rutinski postiže gol sa penala i dovodi Voždovac u vođstvo od 1:0.

 

 

26. minut - PENAL! Golman Vladimir Stojković je srušio napadača Voždovca, a sudija Marković nije imao dilemu da pokaže najstrožu kaznu. Urošević je vratio rizičnu loptu Stojkoviću, Mašović ju je presekao i golmanu crno-belih nije ostalo ništa drugo nego da sruši protivničkog igrača.

22. minut - Solidan pokušaj Strahinje Pavlovića završio je u rukama golmana Ilića. Mladi defanzivac se iskrao i šutirao glavom, međutim ovaj pokušaj nije doneo promenu rezultata.

17. minut - Najbolja prilika za Partizan. Tošić je pokušao iz slobodnog udarca, ali golman Ilić je odlično intervenisao.

16. minut - Hajdin je rukom zaustavio centaršut Zorana Tošića. Slobodan udarac za Partizan.

14. minut - Prilično loš šut kapitena Voždovca Nemanje Nikolića završio je preko gola.

12. minut - Gosti su se oslobodili posle početnog pritiska Partizana. Stefan Hajdin je izborio slobodan udarac na ivici kaznenog prostora za Voždovac.

5. minut - Odlična kombinacija Partizanovih fudbalera, ali je Asano bio kratak na centaršut pa je lopta pripala golmanu Iliću.

4. minut - Partizan od starta ima terenski posed i apsolutnu dominaciju nad gostima.

1. minut - Počeo je duel na stadionu Partizana. Prvi napad imaju gostujući igrači koji napadaju sa leve na desnu stranu.

17.33 - Igrači Voždovca su izašli na zagrevanje.

 

17.14 - Poštovani čitaoci, dobro došli na blog povodom susreta između Partizana i Voždovca i 11. kolu domaćeg šampionata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dikan

pre 4 godine

ZABRANITI VEČITIMA IGRU PRED PUBLIKOM DOKLE GOD HULIGANI, PIROMANI, PLAĆENICI I POLITIČARI VODE KLUBOVE

ljuba

pre 4 godine

Sava veliki trenerski mag.....po koji put forsira onog klinca Stevanovica i nikako da ukapira da decko mora da poraste.... Terzic ga moli da Sehovica i Lakcevica obavezno stavlja u pocetnu postavu....e moj Savo, nisi ti kalibar za Partizan, idi reklamiraj Prolom vodu...

Milojko pn

pre 4 godine

Posle izmišljenog penala i onog bunkera nije ni moglo bolje,ali defitivno igramo najbolji fudbal u Srbiji,zvezda je danas dokazala da iza nje stoji država i za ova sramna suđenja u obe utakmice se neće toliko dizati prašina kao što je bio slučaj na derbiju...

Vojo

pre 4 godine

Sudija dobar ali je pogrešio što zbog nesportskog ponašanja, nije isključio Stojkovića i Miloševića.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija