• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2019

20:15

IVANOVIĆ STIGAO VALOKA! Fudbaler Partizana sa pet golova Vodojaži uradio nešto na šta se u Humskoj čekalo od 1956. godine!

Partizan

IVANOVIĆ STIGAO VALOKA! Fudbaler Partizana sa pet golova Vodojaži uradio nešto na šta se u Humskoj čekalo od 1956. godine!

Podeli vest

Pomalo zaboravljeni fudbaler Partizana Đorđe Ivanović postigao je čak pet golova u pobedi crno-belih nad Vodojažom (6:0) u 1/16 finala Kupa Srbije, što je bezmalo koliko i za prethodnih 22 meseca u crno-belom dresu, a ovim učinkom je uradio nešto što nikom u Humskoj nije uspelo posle Marka Valoka

Ivanović je zablistao u drugom poluvremenu meča u Grošnici postigavši četiri gola, što mu je uz jedan u finišu prvog omogućilo da postigne neverovatnih pet golova u dresu Partizana na jednom meču, čemu se ne mogu pohvaliti ni mnogo zvučniji igrači koji su prošli Humskom ulicom.

On je na taj način uradio nešto na šta se čekalo od 1956. godine kada je Marko Valok u pobedi protiv BSK-a 5:2 postigao svih pet golova za crno-bele. Od tada je prošlo mnogo imena stadionom pored Humske, ali niko nije uradio nešto što je uspeo Ivanović ovog popodneva u Grošnici.

Vratimo se na početak. Bivši napadač Spartaka je u Partizan došao u januaru prošle godine kao najbolji igrač jesenjeg dela sezone 2017/2018, ali je do kraja šampionske trke postigao samo dva gola.

Foto: Starsportphoto

Đorđe Ivanović postigao pet golova protiv Vodojaže

Celu prošlu sezonu je dobijao solidnu minutažu kod Miroslava Đukića, Zorana Mirkovića i Save Miloševića i tada je postigao sedam golova, ukupno devet od dolaska među crno-bele.

Ove sezone je već postigao pet i preostalo mu je još toliko da nadmaši učinak iz prethodne dve sezone, a da li će se to dogoditi zavisi i od trenera Miloševića,  koji će proceniti da li su golovi 24-godišnjeg igrača u Grošnici vredni veće minutaže.

Ivanović je od početka ove sezone odigrao svega 129 minuta (78 u Inđiji, 45 u Kruševcu i svega šest protiv Proletera u Novom Sadu).

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija