• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2019

20:35

PROFESIONALNO SAMO DRUGO POLUVREME! Milošević najavio razgovor sa igračima i objasnio po čemu se Ivanović izdvaja u Partizanu!

Partizan

PROFESIONALNO SAMO DRUGO POLUVREME! Milošević najavio razgovor sa igračima i objasnio po čemu se Ivanović izdvaja u Partizanu!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević naglasio je da su crno-beli odigralo samo drugo poluvreme protiv Vodojaže (6:0) na profesionalnom nivou, dok će zbog pristupa u prvom obaviti razgovor sa igračima

Partizan je u kombinovanom sastavu nadigrao Vodijažu u Grošnici, ali su se crno-beli prilično mučili u prvom poluvremenu da probiju led.

Profesionalno smo odigrali samo drugo poluvreme, ali o tome ću posebno pričati sa igračima. Što se tiče ekipe Vodojaže - sve čestitke. Veliki je uspeh za nju što je uopšte došla do ovog nivoa, da igra sa Partizanom. Nije to lako za jedno selo. Svaka čast - rekao je Milošević posle utakmice.

(FOTO) VALJAK PROTUTNJAO ŠUMADIJOM! Šestica Partizana protiv Vodojaže uz pet golova Ivanovića za ubedljiv trijumf crno-belih!

Trener crno-belih se osvrnuo na impozantnih pet golova Đorđa Ivanovića, što je bila prilika da razjasni šta to ima bivši fudbaler Spartaka u sebi.

Od Đoleta se te stvari očekuju. Većina drugih igrača teško probija, teško se snalaze, Đole to radi lagano i zato ga imamo u ekipi. Moramo imati različite profile igrača koji rešavaju različite utakmice, danas je to bio Đole - rekao je Milošević.

(VIDEO) LUDILO U GROŠNICI! Igrači Partizana se zagrevali sa psom pred duel protiv Vodojaže!

Kako je naveo, ubedljiva pobeda u Grošnici nije merilo da se priča o snazi Partizana na tri fronta.

Danas nije bio pravi parametar, ali smo u dosta utakmica ove sezone pokazali da imamo ozbiljnu igru i da imamo prostora za napredak, da može još bolje, stranci pogotovo, da se naviknu jedni na druge, na ekipu i ekipa na njih. Sigurno se nećemo zadovoljiti ovim - rekao je Milošević i dodao da će crno-beli do kraja nedelje boraviti u Etno selu Stanišići nadomak Bjeljine gde će se pripremati za nastavak sezone.

(FOTO) NE MOŽE DA ŽIVI OD MRŽNJE! Vuletić umesto da uživa u šumadijskom suncu našao da proziva Zvezdu i Kosovo!

Bivši reprezentativni golgeter je zatim govorio o stanju povređenih Bibrasa Natha i Zorana Tošića.

Trebalo bi da bude u redu, nije ništa ozbiljno. Natho je već sa reprezentacijom Izraela, Tošić je dobio dva-tri dana slobodno da to zaleči, posekotina je u pitanju, nije ništa ozbiljno. Srećom po nas, imamo tu reprezentativnu pauzu narednih deset dana, imaćemo vremena da ih oporavimo i spremimo za ono što nas čeka - naveo je Milošević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija