• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

17:00

(VIDEO/FOTO) NOVI KIKS PARTIZANA! Bomba Ivanovića nedovoljna ni za remi, Čukarički u 90. minutu stigao do pobede!

Partizan

(VIDEO/FOTO) NOVI KIKS PARTIZANA! Bomba Ivanovića nedovoljna ni za remi, Čukarički u 90. minutu stigao do pobede!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana nastavili su da prosipaju bodove u domaćem šampionatu pošto su u derbiju 14. kola Ling long Superlige izgubili od Čukaričkog 2:1 na gostovanju na Banovom brdu!

Igra Partizana po sistemu toplu-hladno nastavljena je ovog popodneva na Banovom brdu porazom od Čukaričkog koji ih je dodatno udaljio od ambicije da sezonu završe na prvom mestu.

Posle ujednačenog starta domaći su do vođstva stigli u 16. minutu golom mladog defanzivca Stefana Šapića nakon odličnog skoka posle kornera.

Dugo je stajao ovaj rezultat na semaforu, a dvostruka izmena Save Miloševića posle koje su ušli na teren Aleksandar Šćekić i Đorđe Ivanović urodila je plodom desetak minuta kasnije kada je potonji sjajnim udarcem sa distance doneo izjednačenje crno-belima.

Usledilo je uzbudljivih 20-ak minuta igre koji je u pojedinim momentima igre nagoveštavao i mogući preokret Partizana, ali su domaći igrači maestralno iskoristili kontru koju je na asistenciju Nikole Ćirkovića u gol pretvorio rezervista Luka Stojanović u 90. minutu.

Čukarički je ovom pobedom došao do drugom mesta sa tri boda više od Partizana, dok je Crvena zvezda protiv "večitog rivala" ostala na plus šest uz utakmicu manja koju će nešto kasnije odigrati protiv TSC-a.

ČUKARIČKI - PARTIZAN 2:1 (1:0)

Strelci: Šapić u 16. i Stojanović u 90. minutu za Čukarički i Ivanović u 70. za Partizan.

Stadion na Banovom brdu. Sudija: Nenad Minaković.

ČUKARIČKI: Petrović – Ćirković, Šapić, Puškarić, Bogosavac – Docić – Birmančević, Kovač (od 80. Đorđević), Kajević (od 69. Stojanović), Endijaje (od 77. Vidosavljević) – Tedić.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić (od 71. Lakčević), Suma (od 59. Šćekić), Asano (od 59. Ivanović) – Sadik. 

Kraj!

90. minut - GOOL!! Čukarički vodi sa 2:1 golom rezerviste Luke Stojanovića nakon izvrsnog kontranapada. Igraće se još tri minuta na Banovom brdu.

87. minut - Prilika za Čukarički. Udarac Birmančevića iskosa završio je u rukama Stojkovića.

84. minut - Novo uzbuđenje pred golom Čukaričkog. Pokušao je Ivanovića, ali lopta je zakačila spoljni deo mreže i završila u korneru.

70. minut - GOOL! Rezervista Đorđe Ivanović postiže efektan gol i donosi izjednačenje Partizanu 1:1.

63. minut - Period nešto bolje igre Partizana. Lep prodor Natha prošao je bez očekivane realizacije.

Foto: Starsportphoto

Natho dobija žuti karton

59. minut - Milošević je izvršio dvostruku izmenu. Na teren je poslao Aleksandra Šćekića i Đorđa Ivanovića, dok su isti napustili Sejduba Suma i Takuma Asano.

55. minut - Sjajan napad Čukaričkog i udarac Tedića, koji je Stojković krajnjim naporom uspeo da odbrani i izbaci u gol-aut.

Foto: Starsportphoto

Slobodan Tedić

53. minut - Docić je odlično posle kornera pronašao Endijajea, ali je napadač Čukaričkog šutirao glavom preko gola.

48. minut - Odličan solo prodor Birmančevića posle čega je izborio korner za domaći tim.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme na Banovom brdu.

Poluvreme

45+1. minut - Završeno je prvo poluvreme. Fudbaleri Čukaričkog idu mnogo zadovoljniji na 15-minutnu pauzu.

45. minut - Igraće se još jedan minut na Banovom brdu.

Foto: Starsportphoto

Borbeni Zdjelar među igračima Čukaričkog

39. minut - Korner za Partizan izveo je Tošić na prvu stativu, a na odbijenu loptu natrčao je Natho čiji udarac nije našao put do gola pored igrača Čukaričkog.

36. minut - Solidan napad Čukaričkog, ali loš udarac Veljka Birmančevića.

33. minut - Solidna prilika za crno-bele. Tošić je odigrao dupli pas sa Sadikom i šutirao, ali je golman Petrović bio na mestu.

Foto: Starsportphoto

Umar Sadik u prodoru

25. minut - Fudbaleri Partizana nisu pronašli pravi odgovor na vođstvo domaćih u prethodnih desetak minuta. 

16. minut - GOOL! Čukarički vodi sa 1:0, strelac je mladi Šapić nakon sjajnog skoka posle kornera.

15. minut - Odličan napad Čukaričkog, Urošević krajnjim naporom izbnacuje loptu u korner.

9. minut - Najbolja prilika od starta meča. Sadik je sjajno "vukao" i šutirao po zemlji, ali je lopta otišla pored gola.

3. minut - Prvi pokušaj za Čukarički. Slobodan Tedić je šutirao, ali je lopta otišla preko gola.

2. minut - Prva poluprilika za Partizan. Zoran Tošić je izveo korner, a lopta je pogodila Strahinju Pavlovića, koji nije bio u prilici da bolje reaguje.

1. minut - Duel na Banovom brdu je upravo počeo.

15.29 - Igrači oba tima su na terenu.

15.21 - Poštovani čitaoci, dobar dan i dobro došli na naš blog gde ćete moći da pratite najzanimljije trenutke sa meča između Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija