• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

22:13

TRINKIJERI POSLE 5-0: Komplikovali smo život, ali preokrenuli smo stvari!

Partizan

TRINKIJERI POSLE 5-0: Komplikovali smo život, ali preokrenuli smo stvari!

Podeli vest

Košarkaši Partizana nastavili su sa impresivnim partijama u Evrokupu gde su zabeležili petu uzastopnu pobedu, pa je Limož sa 82:60

Mora da bude zadovoljan trenr Andrea Trinkijeri . Crno-beli za sada drže prvu poziciju sa maksimalnim učinkom u grupi B.

Posle utakmice Trinkijeri je kratko prokomentarisao dešavanja u francuskom gradu poznatom po porcelanu. 

- Spor start, komplikovali smo život, ali s dobrim timskim trudom, boljom odbranom i protokom lopte u napadu - preokrenuli smo stvari. Ne mogu da brinem o drugim timovima, moram da mislim samo na svoj - rekao je Trinkijeri posle utakmice.

SILNI PARTIZAN SAMLEO LIMOŽ! Crno-bela dominacija - "parni valjak" 5 od 5 u Evrokupu!

PARTIZAN JEDINI U EVROPI DOBIO KAZNU! Crno-beli plaćaju zbog navijača!

 

Svoje viđenje dao je i plejmejker Nemanja Gordić koji je meč završio sa 13 poena, šest asistencija i pet skokova.

- Dobar osećaj, imali smo spor početak. Srećan sam što je moj tim ostao u igri. Odigrali smo dobru odbranu u drugoj i trećoj četvrtini i posle završili posao - rekao je Gordić.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija