• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2019

13:24

ŠPANAC ODIGRAO ODLIČNO! Mata: Mogli smo više golova da damo Partizanu!

Partizan

ŠPANAC ODIGRAO ODLIČNO! Mata: Mogli smo više golova da damo Partizanu!

Podeli vest

Vezni fudbaler Mančester junajteda Huan Mata izjavio je da je zadovoljan trijumfom nad Partizanom (3:0) u Ligi Evrope, iako smatra da je razlika mogla da bude veća

Španca je posebno obradovalo to što su napadači Mejson Grinvud, Entoni Marsijal i Markus Rašford bili strelci na "Old Trafordu".

- Za njihovo samopouzdanje važno je da postižu golove, isto tako i za ceo tim. Mogli smo još neki pogodak da damo, ali je i pored toga rezultat dobar. Što više različitih strelaca to je bolje za nas -  rekao je Mata za MUTV.

Mata je posebno u prvom poluvremenu pohvalio igru izabranika Olea Gunara Solskjera.

- Bila je to lepa noć za nas, nadam se da su navijači uživali. Sve je lakše kada prvi gol postigneš rano, možeš da igraš sa više vere. Pokušaćemo da ponovimo isto protiv Brajtona.

(VIDEO) ZAVRTELO IM SE U GLAVI! Junajtedov klinac "uništio" dva igrača Partizana!


Iskusni fudbaler opisao je i pogodak Marsijala posle odličnog solo prodora za 2:0.

- Tokom cele akcije tražio sam loptu, ali je očigledno napravio dobru odluku za sebe. Marsijal je vrhunski igrač, sjajan gol je dao i volim da igram sa njim. Stalno traži prostor, u formi je i veoma važan igrač za nas - zaključio je Mata.

Mančester junajted je posle 4. kola L grupe LE obezbedio plasman u nokaut fazu sa 10 bodova, dva manje ima AZ Alkmar, a Partizan ukupno četiri i u Holandiji mora da traži trijumf u sledećoj rundi.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Ми смо земља: ОДБОЈКЕ, КОШАРКЕ, ВАТЕРПОЛА... Који ће нам ондак стадиони...?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija