• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2019

21:35

MALO ME JE SRAMOTA! Trinkijeri kritičan na igrače uprkos ubedljivoj pobedi!

Partizan

MALO ME JE SRAMOTA! Trinkijeri kritičan na igrače uprkos ubedljivoj pobedi!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nije bio zadovoljan načinom kako su gubili loptu njegovi igrači u ubedljivoj pobedi protiv Zadra

Trinkijeri je posle utakmice rekao da ga je malo sramota zbog činjenice da su njegovi izabranici izgubili čak 21 loptu.

Zaslužena pobeda, iako ništa to nije bilo fantastično. Dosta dobro smo počeli, imali smo dovoljno dobrih momenata da kontrolišemo meč. Problem je 21 izgubljena lopta. Zbog toga me je malo sramota, ali za nas je bilo najvažnije da dobijemo meč posle teške i loše utakmice u Evrokupu. Pokušao sam da “vrtim” ekipu malo više nego obično da bismo bili sveži i na kraju smo dobili. Možda izgleda da smo malo više šutirali trojke, ali Zadar je u jednom trenutku parkirao autobus u reket i nije bilo lako pronaći rešenje - rekao je Trinkijeri.

Partizan u narednom kolu na svom parketu igra protiv Crvene zvezde, a taj meč je zakazan za nedelju, 17. novembar, od 18 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija