• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

20.11.2019

17:10

PAVLOVIĆ NAJSKUPLJI IGRAČ PARTIZANA U OVOM VEKU! Štoper crno-belih za ogroman novac napušta Humsku!

Partizan

PAVLOVIĆ NAJSKUPLJI IGRAČ PARTIZANA U OVOM VEKU! Štoper crno-belih za ogroman novac napušta Humsku!

Podeli vest

Talentovani Strahinja Pavlović nadomak prelaska u francuski Monako za deset miliona evra uz procente od dalje prodaje * Može da nadmaši i rekord Mateje Kežmana od 14 miliona evra

Partizan će prodajom Strahinje Pavlovića (18) ostvariti najveću zaradu od nekog transfera u ovom veku, a možda čak i u klupskoj istoriji! Supertalentovani defanzivac nalazi se nadomak prelaska u francuski Monako za deset miliona evra, a crno-beli bi osim toga dobili i pravo na 20 odsto od naredne prodaje odličnog fudbalera.

NAJVEĆE PRODAJE PARTIZANA
 

1. Mateja Kežman Partizan - PSV 14
2. Lazar Marković Partizan - Benfika 10
3. Predrag Mijatović Partizan - Valensija 10
4. Stevan Jovetić Partizan - Fiorentina 8
5. Zoran Tošić Partizan - M.Junajted 7
6. Danko Lazović Partizan - Fejenord 7
7. Stefan Savić Partizan - M. siti 7
8. Adem Ljajić Partizan - Fiorentina 6,8
9. Nikola Milenković Partizan - Fiorentina 5,1
10. Aleksandar Mitrović Partizan -Anderleht 5
* sume su u milionima evra
** masnim slovima ispisani su transferi iz prošlog veka
 


To znači da bi u budućnosti klub iz Humske na Pavloviću mogao dodatno da profitira, pošto je poznato da Monako svoje igrače prodaje uglavnom za ogroman novac.

Najveća prodaja crno-belih u 21. veku je transfer Lazara Markovića u Benfiku 2013. za deset miliona evra. Najskuplji igrač u istoriji Partizana je Mateja Kežman, koji je 2000. prešao u PSV Ajndhoven za 14 miliona evra. Ukoliko klub iz Humske posle narednog transfera Pavlovića zaradi više od četiri miliona evra, pao bi i Kežmanov rekord.

Petogodišnji ugovor

Već nekoliko dana spekuliše se da je Partizan za popularnog Kalabu prvobitno tražio 15 miliona evra, ali da su zadovoljni i s deset, ali uz procente od dalje prodaje. Talentovani štoper trenutno je najbliži Monaku, koji mu nudi ugovor na pet godina. Postoji i opcija da drugi deo sezone odigra na pozajmici u Humskoj, mada su veće šanse da se odmah stavi na raspolaganje treneru Leonardu Žardimu.

Prema rečima našeg izvora iz Humske upućenog u ovaj transfer, pregovori su još u toku.

- Glavni deo obeštećenja trebalo bi da iznosi deset miliona evra. Partizan traži i 20 odsto od naredne prodaje kako bi u budućnosti od ovog igrača zaradio još novca. Druga opcija je da umesto procenata u transfer budu uključeni potencijalni bonusi u iznosu od dva miliona evra. Crno-belima više odgovara opcija procenata, pošto su ubeđeni da će Pavlović iz Monaka preći u još veći klub - objašnjava naš sagovornik.

PARTIZAN TRLJA RUKE, BIĆE LOVE! Monako potvrdio da prati Pavlovića!

PARTIZAN NA OZBILJNOM DOBITKU! Evo koliko su crno-beli platili Pavlovića pre transfera vrednog 12.000.000 evra!

 


Savić prodat za sedam miliona


Dugo se spekulisalo da je najveći transfer Partizana u 21. veku prelazak Stefana Savića u Mančester siti za 12 miliona evra. Međutim, naš list je pre tri godine obelodanio ugovor o ovom transferu u kojem stoji da je obeštećenje iznosilo sedam miliona. Uz to, crno-belima je pripalo samo 50 odsto ovog novca, dok je druga polovina pripala Savićevom prethodnom klubu, BSK iz Borče. Ukoliko Pavlović bude prodat za deset miliona, nadmašiće cenu koju je Siti platio pre osam godina za sadašnjeg štopera Atletiko Madrida.

U Partizanu se nadaju i da će na odluku Monaka uticati i činjenica da se za mladog štopera interesuju još neki klubovi. Navodno, koliko prekosutra, skauti jednog velikog evropskog kluba biće na tribinama stadiona u Humskoj i pratiće Pavlovića u duelu s Javorom (petak, 18.00).

- Još četiri evropska kluba žele da dovedu Pavlovića. Predstavnik jednog od tih klubova doći će u petak na utakmicu s Javorom. Najkasnije do 1. decembra biće poznato gde će Strahinja nastaviti karijeru - rečeno nam je iz Partizana.

Bio na pragu Lacija

Pre Monaka, crno-beli su imali još jednu ponudu iz Francuske za Pavlovića. Talentovanog defanzivca želeo je da dovede Olimpik iz Marseja. Nekadašnji prvak Evrope bio je spreman da plati devet miliona evra. Ljudi iz Partizana tražili su milion više, a čelnici kluba s "Velodroma" nisu se više oglašavali. Nakon toga, pojavio se Monako.

PERUĐA OTIMA RAJKOVIĆA PARTIZANU! Italijani zainteresovani za bivšeg reprezentativca Srbije!

GLUPOST LACIJA ZA RADOST "GROBARA"! Kako je greška tima iz Rima postala važna Partizanova lekcija!



Za Pavlovića su još ranije bili zainteresovani Juventus i Lacio. Štoper crno-belih je zimus praktično već bio prodat Laciju za pet miliona evra, ali je transfer propao pošto fudbaler iz Humske nije prošao lekarske preglede. Italijani su tvrdili da ima srčanu manu, međutim iz Partizana je to demantovano.




Bonus video



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija