• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2019

20:34

PRETERAO SAM! Trinkijeri odluke sudija stavio u drugi plan!

Partizan

PRETERAO SAM! Trinkijeri odluke sudija stavio u drugi plan!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je preterao u reakciji u finišu meča protiv Budućnosti u Podgorici

Trinkijeri je nakon poena Nikole Ivanovića za vođstvo domaćih 62:60 zaradio isključenje, ali je posle meča uz "nemam komentar" priznao da su sudije radile svoj posao.

Ja sam preterao, sudije su uradile svoj posao. Nemam komentar - naveo je Trinkijeri pa zatim obrazložio šta misli o dešavanjima iz finiša meča protiv Budućnosti.

Nećeš me isprovocirati. Svako radi svoj posao. Oni imaju to oružje, ja sam pokušao da se prilagodim utakmici, ali kada smo videli neke kontakte koje oni nisu videli... Oni su videli da sam ja preterao. Nije tehnička odlučila utakmicu - rekao je Trinkijeri.

(FOTO) IVANOVIĆ SRUŠIO PARTIZAN U "MORAČI"! Budućnost dobila dramu protiv crno-belih!

Partizan je na kraju poražen 65:60, a prema rečima italijanskog trenera promašeni šutevi su rešili meč.

U sportu se moraju prihvatiti porazi. Žao mi je jer mislim da smo spakovali pametnu utakmicu. Koštalo nas je što nikada nismo mogli da pogodimo trojku i onda teren postaje jako mali. Pokušavali smo da idemo do koša, u drugom poluvremenu nismo imali dobra rešenja - rekao je Trinkijeri.

On je potom imao originalan komentar o šuterima.

Možda nam treba kamion šutera, a ne samo jedan? Da ubacimo 15 šutera u kamion, možda će jedan dati - završio je Trinkijeri.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Max

pre 4 godine

Mrs iz partizana odmah sada odmah bre trinkijeri

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija