• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

19:13

LEPE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli bi mogli da dobiju pojačanje za Astanu!

Partizan

LEPE VESTI ZA PARTIZAN! Crno-beli bi mogli da dobiju pojačanje za Astanu!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je da će se u najskorijem mogućem roku vratiti na teren, a da bi izvesno mogao da se stavi na raspolganje treneru Savi Miloševiću uoči poslednjeg kola Lige Evrope protiv Astane

Nekadašnji krilni napadač Liverpula je istakao da oporavak od povrede ide dobro, i da će se na teren vratiti pre kraja jesenjeg dela sezone.

– Imao sam problem na aduktoru, tetivi, sreća u nesreći: nije bila potrebna operacija. Oporavak teče dobro, očekujem da ću da se vratim na teren u najskorijem roku . Ne boli me, vežbam i fakultativno, krenuo sam i sa trčanjem - rekao je Marković za Sportski žurnal.

Bivši reprezentativac Srbije očekuje da će biti u sastavu za poslednju rundu L grupe Lige Evrope i duel sa Astanom 12. decembra na stadionu u Humskoj.

- Pričaću sa doktorom, videćemo. Daću sve od sebe da budem spreman za Astanu - kazao je Marković i dodao da se nada pobedi crno-belih u Hagu protiv AZ Alkmara.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija