• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R

04.12.2019

07:15

VUČELIĆ I VULETIĆ IMAJU OSAM FUNKCIJA! Partizanovi funkcioneri rade na više mesta i u tome ne vide problem!

Partizan

VUČELIĆ I VULETIĆ IMAJU OSAM FUNKCIJA! Partizanovi funkcioneri rade na više mesta i u tome ne vide problem!

Podeli vest

Partizanovi rukovodioci Milorad Vučelić i Vladimir Vuletić zajedno obavljaju čak osam različitih funkcija! Njih dvojica, osim u fudbalskom klubu iz Humske, rade na po još tri mesta i u tome ne vide apsolutno nikakav problem!

Vučelić je predsednik crno-belih od 2016. godine, a osim toga, glavni je urednik "Večernjih novosti" i nedeljnika "Pečat". Uz sve to stiže da se bavi i pitanjima u Jugoslovenskom sportskom društvu Partizan, gde je takođe predsednik. S druge strane, poznato je da Vladimir Vuletić prima platu kao profesor na Pravnom fakultetu u Beogradu, gde predaje Rimsko pravo. Uz sve to, on stiže i da bude selektor univerzitetske futsalske reprezentacije Srbije, kao i da obavlja posao predsednika odbora direktora u kruševačkoj fabrici guma "Trajal".

Vazura je Vuletićev pulen

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koliko je poznato, nema drugih funkcija osim one u Humskoj. Ipak, činjenica je da je na mesto prvog operativca stigao 2014, u trenutku kad je imao svega 28 godina i nije imao nikakvog iskustva u sportu. Vazura je diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, a jedan od profesora bio mu je upravo Vuletić. Prema nepotvrđenim pričama, Vazura je uz pomoć Vuletića postao student prodekan na Pravnom fakultetu, a kasnije i predsednik Studentskog parlamenta.

Prazna kancelarija

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u Humskoj, njima dvojici posao u Partizanu zapravo i nije primarni. Ipak, obojica primaju plate u Humskoj.

- Vučelić ne mari mnogo za Partizan. U Humsku ide samo na utakmice i ako se dešavaju neke krupne stvari. Što se Vuletića tiče, njemu je primarni posao na Pravnom fakultetu. Iako je potpredsednik kluba, praktično drugi čovek, njegova kancelarija na stadionu u Humskoj često je prazna. Obojica dobijaju velike plate za svaku od funkcija koje obavljaju - objašnjava naš izvor upućen u dešavanja u Partizanu.

 - Vuletić i Vučelić donedavno nisu ni razgovarali. Problem među njima nastao je zbog nekih izjava koje je davao Vuletić. Profesora zapravo veliki deo upravnog odbora ne može da podnese. Zbog toga i kada dođe u klub, on se zatvori u svoju kancelariju i komunicira samo s pravnikom Miloradom Nikolićem - objašnjava naš odlično obavešteni izvor iz Humske.Zanimljivo je i da Vučelić i Vuletić nisu u dobrim odnosima. Iako se u javnosti pojavljuju mahom nasmejani, između njih vlada velika nesloga, tvrdi naš izvor.

VUČELIĆEVE FUNKCIJE
predsednik FK Partizan
predsednik JSD Partizan
glavni urednik "Večernjih novosti"
glavni urednik "Pečata"

VULETIĆEVE FUNKCIJE
potpredsednik FK Partizan
profesor na Pravnom fakultetu
selektor univerzitetske futsal reprezentacije Pravnog fakulteta
predsednik odbora direktora u "Trajalu"

Neprijatne situacije

Prvi čovek Partizana u nekoliko navrata dizao je ton na Vuletića, i to pred saradnicima u klubu, što dovoljno govori da je situacija daleko od idilične kakvu predstavljaju.

- Vučelić je umeo u prošlosti dobro da "izriba" Vuletića zbog nekih izjava koje je davao i zbog vređanja Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije na društvenim mrežama. Optuživao ga je da mu namerno podmeće i dovodi ga u neprijatne situacije, zbog čega mora da se pravda. Vučelić se čak saradnicima žalio da ne zna kako da obuzda profesora i da ga spreči da pljuje po svima - zaključuje naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija