• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2019

19:52

NEĆU ČEKATI DA ME TERAJU! Savo Milošević najavio odlazak iz Partizana?

Partizan

NEĆU ČEKATI DA ME TERAJU! Savo Milošević najavio odlazak iz Partizana?

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je posle poraza protiv Napretka (3:2) da je njegov i status mnogih igrača u crno-belom dresu doveden u pitanje

Milošević je vruće glave istakao neozbiljnost igrača kao ključni razlog poraza protiv Napretka u finišu meča.

Ponovo smo bili neozbiljni na jednoj utakmici. Ta neozbiljnost prevazilazi granice koje lično mogu da podnesem. Imamo još nekoliko utakmica do kraja polusezone. Status mnogih igrača, a i moj je pod velikim znakom pitanja - rekao je Milošević.

Na pitanje zbog čega se ponavljaju greške i Partizan gubi dobijene utakmice, Milošević je odgovorio:

Jedan od razloga je da je ekipa umorna od velikog broja utakmica, da nemamo veliki broj igrača. Međutim, danas smo imali situaciju da imamo rezultat, ali nije bila koncentracija na nivou da se to održi. Ponovo smo počeli da srljamo i bilo je dosta taktičke nediscipline. Već se dešavalo više puta, kad malo spustimo gard…ova ekipa ima svoj limit i ako nije na maksimumu, ako ne igra maksimalno, to ode predaleko i to je posle teško zaustaviti. Očigledno da ni ja ni moj stručni štab ne uspevamo da rešimo to pitanje. Rezultati diktiraju mnogo toga, moramo biti realni. Negde ću morati da idem - nagovestio je Milošević.

Trener crno-belih i dalje uživa podršku navijača, a i iz uprave kluba su posle meča u Hagu poručili da imaju poverenja u njega.

Ja mislim da neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me oteraju - dodao je Milošević.

Na pitanje ko od igrača danas nije bio ozbiljan, Milošević je odgovorio:

Skoro svi. Nijedan dogovor nismo ispoštovali iz svlačionice. Da ne zalazim u detalje - zaključio je Milošević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zozon

pre 4 godine

Savo, žao mi je, ali nakon ovih rezultata u našem prvenstvu, trebaš da podneseš ostavku.

NIJE Savo KRIV

pre 4 godine

Саво НИЈЕ крив. Бољи је у свему од СВИ заједно, укључујући и управу!!!

Jadbgd

pre 4 godine

Vreme je za rastanak da se puno ne gubi na vremenu.Da dodje novi trener koji će lako da izadje na kraj sa zvezdicama. Ako je moguće vratiti Nikolića,ako nije onda nekoga ko ima autoriteta. Da novi trener ima vremena da selektira tim i nadje 25 igrača koji imaju želju da igraju za FK Partizan.Oni koji se bore 90 minuta i nisu izašli na teren da se zabavljaju.Samo tako FK Partizan može napred.

Profo vrati dresove na aerodro

pre 4 godine

I Zelko Pantic neka te hvali jos .Ti bre samo protiv Zvezde znas da igras.Brale batali to, biju nas ko vola u kupus svi.

moma52

pre 4 godine

Jasno je da je ovaj tim,sa svojim limitima koncipiran da igra na kontre i tu se dolazi do nekih prilika. To je prihvatljivo protiv jačih,međutim, juče dođe Napredak i očita lekciju, ovima što nose crno beli dres.Kukalo se kako svi igraju bunker u Beogradu,a kada se neko otvori ,spasavaj se ko može.Napredak pokazao taktičku disciplinu i strpljivost,a divota je čuti onog trenera na kraju,koji od sreće i nedovoljno rezultatski iskazane pobede,sav ozaren i bravo za tog čoveka.Tako su igrali i njegovi momci.Totalni raspad sistema u kome se nazna ko pije ,a ko plaća,ovo drugo znamo.Nedisciplina u igri i posle svakog kornera zicer za protivnika,to se stalno ponavlja,izgleda da ne postoji škola u kojoj mi to možemo naučiti,a ovim momcima iz Napretka još jednom čestitke i o njima treba pisati ,a ne o manekenima u skupoj opremi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija