• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2019

12:40

DOBRE VESTI ZA MILOŠEVIĆA! Marković može na Astanu, ali...

Partizan

DOBRE VESTI ZA MILOŠEVIĆA! Marković može na Astanu, ali...

Podeli vest

Partizan neće moći da računa na Bibrasa Natha zbog kartona, ni Nemanju Miletića zbog suspenzije, međutim, u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope, protiv Astane, u redove crno-belih bi mogao da se vrati Lazar Marković

Krilni napadač uspešno privodi kraju period oporavka od povrede primicača zarađene sredinom oktobra. Kako prenose Novosti očekuje se da mu narednih dana lekarski tim crno-belih dozvoli povratak na teren.

VEČITI ČERUPAJU ČUKARIČKI! Milošević pikirao kapitena "brđana"!

SAMO SE SRUŠIO NA PARKET! Užasna povreda košarkaša Portlanda (VIDEO)

 

Tako bi nekadašnji reprezentativac verovatno igrao u četvrtak veče (21 čas, RTS 1, TV Arenasport 1). Naravno, postiji dilema da li Markovića uopšte gurati u vatru u takmičarski nebitnom susretu, kako ne bi rizikovao novu povredu. Ima zagovornika ideje da, kad je već čekao skoro dva meseca, bolje da predahne još jedan i fit dočeka početak naredne godine.

MORAJU DA BUDU BRZI! Suma broji ponude, ali Partizan ima prednost!

PARTIZANOVO DETE ZVEZDINA META! Crveno-beli krenuli po novog Radonjića!

 

Ionako se duel sa Kazahstancima igra za UEFA koeficijent i eventualno 570.000 evra nagrade za pobedu, mada suštinski ništa neće promeniti na tabeli Grupe L, prolaz u nokaut fazu takmičenja osigurali su Mančester junajted i AZ Alkmar.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija