• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

10:26

KAD SU RODITELJI MENADŽERI! Predsednik Partizana otkrio zašto su otišli Pažin i Pecarski!

Partizan

KAD SU RODITELJI MENADŽERI! Predsednik Partizana otkrio zašto su otišli Pažin i Pecarski!

Podeli vest

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o načinu na koji klub posluje, ali i odlasku dva talentovana igrača

- Mi smo morali da promenimo strategiju, jer želimo u budućnosti da budemo jedan od 16 klubova sa licencama. Ne možemo da živimo u prošlosti i da narednih pet decenija pričamo o uspesima koje smo ranije pravili. Nama su potrebe mnogo veće od onoga što nudi Pionir, i prelazak u Arenu je bio preko potreban. Imamo ugovor na pet godina, tu u 'maloj areni' i treniramo, a mislim da je pet godina dovoljno vremena da izgradimo našu trenažnu dvoranu. To ne možemo bez pomoći države, ali borićemo se. Partizan nikada to nije uradio od 1945. godine - rekao je Mijailović za "Novosti".

Otkrio je i koliko novca će doneti prodaja karata.

Prihod od karata, bilo sezonskih, dnevnih ili loža koje smo prodavali manjim kompanijama, ove godine je projektovan na preko milion evra, i to se ostvaruje. Taj iznos mnogo znači za naše poslovanje, a nekada je ta kategorija bila zanemarena u klubu. Hvala ljudima koji podržavaju Partizan, jer je velika razlika da li imate taj milion ili ga nemate.

Partizan je ove sezone ostao bez talentovanih Pažina i Pecarskog.

Kada su roditelji menadžeri, onda igrači često ne iskoriste potencijal koji imaju. Mame i tate imaju preveliku želju da im deca napreduju brže nego što mogu. Ako nekom klincu koji ima 17 godina utuvite u glavu da je NBA zvezda, da je već negde u Americi sa ozbiljnim milionima, a nije zaradio ni 1.000 dinara u Srbiji, onda vi njemu upropastite percepciju o košarci. Rezultati se postižu isključivo na parketu, ne pričom, ne pritiskom, ne novinskim tekstovima - zaključio je prvi čovek tima iz Humske.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija