• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

15:47

KAKO SMO IGRALI - DOBRO SMO I PROŠLI! Milošević: Dobra samo tri boda, mnogo stvari ne valja!

Partizan

KAKO SMO IGRALI - DOBRO SMO I PROŠLI! Milošević: Dobra samo tri boda, mnogo stvari ne valja!

Podeli vest

Partizan je pobedio Rad sa 2:1 u 20. kolu Superlige, ali trener crno-belih Savo Milošević nije bio preterano zadovoljan

Koncentracija opet nije bila na nivou. Kako smo igrali dobro smo prošli. Jedino što je dobro su tri boda, s obzirom na to u kakvom smo stanju. Ponovo je mnogo stvari koje ne valjaju, ali smo nekako uspeli da pobedimo. Očigledo je da smo već mnogo potrošeni i da ne mogu više da očekujem od svojih igrača. Umorn je učinio svoje. Dovoljno je bilo za tri boda - rekao je kratko Milošević za TV Arena sport pre nego što se pridružio ekipi u svlačionici.

SUMA I SADIK SRUŠILI "GRAĐEVINARE"! Partizan se mučio, ali je pobedio pred Astanu (VIDEO/FOTO)

BIĆE BOLNIH ODLUKA! Milošević pred Rad ukazao na veliki problem: U Partizanu nema zajedništva!

 

Posle ovog trijumfa, crno-beli su se, makar privremeno, probili na treće mesto tabele Superlige, sa bodom zaostatka za Vojvodinom, a 11 manje od vodeće Crvene zvezde.

VULETIĆ OPET BRUKA PARTIZAN! Evo šta je sada uradio čelnik crno-belih! Šta će "grobari" reći? (VIDEO)

DOBRE VESTI ZA MILOŠEVIĆA! Marković može na Astanu, ali...

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Ovo već prevazilazi granice ukusa.Kakva potrošnja,kakve gluposti,a Savo to još potencira.Mladi,zdravi ljudi,igraju utakmice na treći ,četvrti dan,o kakvom se umoru tu radi,a utakmice uglavnom rekreativne.Ljudi moji ,igra se 90 minuta i onda opet toliko za nekoliko dana.Sudije pretrče i više šprinteva imaju nego njegovi profesionalci.Šta da kažu Englezi,Nemci i ostali.a u njihovim klubovima,najbolji igraju svaku utakmicu i na svakoj se najviše "troše".Pun mi je kufer našeg fudbala i frazeološke retorike naših trenera.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija