• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

19:31

UROŠEVIĆ PORUČIO PRED ASTANU: Umorni smo, na granici, ali imamo odgovornost!

Partizan

UROŠEVIĆ PORUČIO PRED ASTANU: Umorni smo, na granici, ali imamo odgovornost!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana dočekuju u četvrtak ekipu Astane u poslednjem kolu grupne faze Lige Evropa u četvrtak u Humskoj od 21.00 čas (Arena1, RTS1)

Meč u Humskoj je bez rezultatskoj značaja, pošto su crno-beli remijem u prošlom kolu ostali bez šanse da se bore za proleće u Evropi.

MILOŠEVIĆ PRED ASTANU! U Partizanu je svaka utakmica bitna, Šćekić pod znakom pitanja!

 

Ipak, Slobodan Urošević rekao je da je ekipa umorna, ali da ima odgovornost da ostvari dobar rezultat.

- Očekuje nas teška utakmica iz više razloga, pri kraju smo svega, imamo dosta umornih igrača, svi smo na nekoj granici, ali imamo odgovornost da završimo ovo kako treba i ostvarimo povoljan rezultat. Trudićemo se da popravimo stvari koje su nas koštale bodova. Daćemo sve od sebe da se to više ne ponovi i nadamo se da će svaki put kada utakmica bude bude blizu moći da je privedemo kraju -  naveo je Urošević.

KAZAHSTANCI KVARE POSAO PARTIZANU! Astana spremila 3.000.000 evra za Sadika, u igri i jedan nemački klub?

KAKO SMO IGRALI - DOBRO SMO I PROŠLI! Milošević: Dobra samo tri boda, mnogo stvari ne valja!

 

 

Bonus video

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija