• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2019

23:42

OSTAJE ŽAL ZA ALKMAROM! Stojković: Ostavili smo dobar utisak, sa osam bodova mnoge ekipe su prošle grupu!

Partizan

OSTAJE ŽAL ZA ALKMAROM! Stojković: Ostavili smo dobar utisak, sa osam bodova mnoge ekipe su prošle grupu!

Podeli vest

Golman Partizana Vladimir Stojković ističe da je uprkos eliminaciji iz Lige Evrope zadovoljan izdanjem crno-belih, ali da ostaje žal zbog nesrećnog remija protiv AZ Alkmara

Stojković je u 70. minutu napustio igru u zbog povrede primicača, a u osvrtu meča ne krije da se crno-beli nisu obrukali u Evropi.

(VIDEO/FOTO) KASNO PALJENJE MOTORA! Partizan oduvao Astanu za dostojan oproštaj od Evrope!

Izašao sam zbog povrede ili istegnuća primicača. Bitno da smo pobedili, da smo konstantno dominirali. Žal je zbog Alkmara. Ostavili smo korektan utisak, osam bodova imamo, s toliko mnogo ekipa prolazi. Imali smo tešku grupu i ostavili dobar utisak - rekao je Stojković posle meča.

Defanzivac Bojan Ostojić je takođe apostrofirao remi u Hagu kao fatalan zahvalivši se publici na dolasku po hladnom vremenu.

- Iskreno sa, nezadovoljan zbog remija protiv AZ-a u Hagu, ali pokazali smo kvalitet i da možemo sa svima da se nosimo. Okrećemo se Radniku u Surdulici gde jurimo pobedu - poručio je Ostojić dodajući:

- Svaka utakmica je bitna. Pokazali smo da igramo napadački fudbal, zahvaljujem se publici koja je došla po ovoj hladnoći - naveo je iskusni defanzivac.

Bonus video:




Tagovi:

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija