• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

14:15

OVAKO JE ZVEZDA HTELA DA GA UKRADE! Suma otkrio šta su mu komšije nudile i zašto je izabrao Partizan!

Partizan

OVAKO JE ZVEZDA HTELA DA GA UKRADE! Suma otkrio šta su mu komšije nudile i zašto je izabrao Partizan!

Podeli vest

Vezni fudbaler Partizana Sejduba Suma otkrio je kako je Crvena zvezda pokušala da pokvari crno-belima njegov dolazak u Humsku 1

Partizan je doveo Sumu iz Slovana za 1,6 miliona evra. Međutim, omaleni fudbaler iz Gvineje je u međuvremenu dobio i ponudu najvećeg Partizanovog rivala.

- U poslednjem trenutku se pojavila Zvezda, njihov čovek je došao u Bratislavu. Došli su u poslednjem trenutku, što znači da nije postojalo objektivno interesovanje. Nisam želeo da razočaram navijače Partizana, iako je Zvezdina ponuda bila mnogo bolja! Ako sam rekao da želim u Partizan, onda to više niko i ništa ne može da promeni. Nebitno je i da su nudili pet miliona, a Partizan deset puta manje. Za mene je reč sve, a tada sam rekao Partizanu da dolazim - rekao je Suma za "Večernje novosti".

UGOVOR NA PET GODINA! Monako potpisao, pa nahvalio Pavlovića!

PRVI ODLAZAK IZ PARTIZANA! Crno-beli ostaju bez defanzivca?

 

Suma je prvi fudbaler koga je Partizan predstavio javnosti pred navijačima na stadionu u Humskoj, ali nije opravdao novac uložen u njegov transfer.

- Bio sam veoma srećan kada sam došao. U fudbalu je sve u tome kako ćeš da tretiraš igrača. Ako je sve kako bi trebalo, onda je igraču mnogo lakše, a tada definitivno nije bilo. Razumeo sam i zašto nema podrške. To je nešto što osećaš kada ne ide kako bi trebalo. To može svakom igraču na svetu da se desi.

Foto: Starsportphoto

 

 

Partizan ga je prošle sezone poslao na pozajmicu u Izrael. Vratio se i na 31 utakmici postigao 13 golova uz 9 asistencija. 

- Vratio sam se iz Izraela čvrsto rešen da pokažem šta znam, jasno je bilo da to nisam ja. Razgovarao sam sa trenerom mnogo, odmah se videlo da se razumemo. Rekao mi je jasno šta očekuje od mene, stavio me je na poziciju koja mi odgovara. Presrećan sam što je sve ispalo kako sam priželjkivao i kako su u klubu očekivali od mene. Od početka sezone sam imao osećaj da je to to, da će sve ići kako bi trebalo. Nekoliko nedelja priprema mi je bilo dovoljno da dođem do forme i vratilo mi se sve tokom jeseni.

Suma je postigao dva gola u derbiju sa "večitim" rivalom Zvezdom.

- Derbi je ludnica, vidimo da gori, koliko to znači navijačima pa i mi moramo da se "pobijemo". Kad daš gol u takvoj utakmici, ulaziš u istoriju, mnogo mi je drago da sam i ja u tome uspeo. Ne bih da zvučim neskromno, ali igrač sam za velike utakmice. Dobro osećam energiju publike, znam vrlo dobro da je to utakmica drugačija od svih ostalih i nikada se ne plašim da preuzmem odgovornost. Naprotiv, uvek tražim loptu i želim da rešim utakmicu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija